Portal 072info

Izetbegović: Uoči pandemije ispunili smo obećanje o 100.000 novih radnih mjesta

bakir 9
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Predsjenmik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović putem Facebooka obratio se javnosti, članovima i simpatizerima stranke. Podsjetimo, Izetbegović se nalazi u samoizolaciji nakon što je jučer saopćeno da je pozitivan na koronavirus.

U svojoj poruci Izetbegović podsjeća aktiviste i simpatizere SDA da će se predizborna kampanja voditi u zaista neobičnim uvjetima, sa maskama na licima, i sa reduciranim okupljanjima, a neki će je provesti u izolaciji.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

“Kao što vam je poznato, pozitivan sam na korona virus. Hvala dragom Bogu osjećam se dobro, nemam većih tegoba. Ovu poruku pišem vam iz svoje kuće, odakle ću nastaviti da radim sve do ozdravljenja, povratka redovnim aktivnostima i skorog susreta sa dragim ljudima, članovima i simpatizerima SDA”, poručuje Izetbegović i dodaje da će izostati veliki skupovi koji su sami za sebe govorili sve i “svjedočili istinu da je SDA – snaga naroda”.

Lider SDA kaže da će stranka ostvariti vezu s narodom, s glasačima.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

“Ako oni ne mogu doći do nas, mi ćemo naći način da dođemo do njih. Naravno – poštujući sve mjere zaštite kako bismo zaustavili širenje pandemije. To je u ovome času najvažnije.”

Dotakao je posljedica pandemije po ekonomiju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

“Korona je pogodila čitav svijet, neke zemlje su imale hiljade mrtvih dnevno, njihove ekonomije su bile zaustavljene. Mi smo uspjeli žrtve i štete svesti na minimum. Ipak, zaustavljen je rast privrede koji je bio najveći u posljednjih 25 godina. Upravo pred udar pandemije smo bili ispunili obećanje o 100.000 novih radnih mjesta, i obećanje da ćemo Federaciju BiH pretvoriti u veliko gradilište.

Sa vakcinom će stati i korona, u proljeće ako Bog da nastavljamo sa masovnom izgradnjom i oporavkom ekonomije”, poručuje Izetbegović.

Ističe da se uprkos otporima i blokadama nastavlja proces integracije u NATO, Evropsku Uniju, rast obima poljoprivredne proizvodnje, rast namjenske industrije – u komercijalne svrhe, ali i “za ne daj Bože”…

“Previše je u ovoj zemlji onih koji napadaju, ruše, koji prijete, blokiraju i zavađaju. Oni moraju uvijek i nanovo dobiti odgovor nas koji branimo, koji popravljamo, koji uklanjamo blokade, koji praštamo i smirujemo. Mi moramo biti jaki, moramo pobjeđivati. Već trideset godina smo uz naš narod, od opštine do države. Mi volimo naš narod i našu zemlju. Služimo im smjerno i predano. Imamo iskustvo i kadrove kakve niko drugi nema. Znamo šta našem narodu i našoj zemlji treba, i znamo kako to postići. A i narod zna da je samo sa jakom SDA – jaka i sigurna i BiH”, poručuje lider SDA i poziva da se “podsjeća šta je SDA uradila u prethodnom mandatu i šta kani uraditi u nastupajućem”.

“Ne obazirite se na provokacije i laži kojih će biti kao i uvijek. Mi u svemu moramo biti za primjer – vodite korektnu kampanju čuvajući vlastiti dignitet, dignitet rivala i dignitet izbornog procesa. Nama ne trebaju laži niti niski udarci. Istina je na našoj strani i ona nam je sasvim dovoljna.

Samo hrabro i ponosno. Svemoćni Bog i naš dobri narod su uvijek bili uz nas. Zato smo uvijek i pobjeđivali. I nastavit ćemo da pobjeđujemo”, poručuje Bakir Izetbegović.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 244
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Pjesma podrške Izetbegoviću: ,,Život mi nanese boli, Bakir od korone oboli”

072info.com

Izetbegović: Bakir je dobro, piše, čita, telefonira, a ja pazim da se ne zarazim

072info.com

Latić: Izetbegovićeva izborna taktika je da umrtvi igru, ostatak posla prepustit će „psećim brigadama“ botova da zastraše birače!

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6