Izgleda kao obična “dvojka”, no ovaj Golf je sve samo ne običan

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Tunirana Golfa “dvojka” ima preko 1.200 KS, a u rekordnom vremenu stiže do 350 km/h.

Ova ekstremna prerada koju potpisuje Boba Motoring donosi opsežne modifikacije, a od najpopularnije generacije Golfa zadržava tek interijer i vanjštinu. A, upravo to ga čini toliko posebnim i privlačnim. Da, ovaj “superGolf” izgleda poput svakog drugog pripadnika stare generacije, a da se radi o nečem posebnom otkrivaju tek specijalne gume za utrke ubrzanja.

U utrci ubrzanja ovaj Golf doslovno “grize” asfalt ispred sebe. Minimizirana masa s jedne, te AWD pogon i 2.0 Turbo sa 1.233 KS i 1.094 Nm maksimuma s druge čine ga jednim od najbržih. Četvrt milje odradi u 8,67 sekundi s izlaznom brzinom od 281 km/h, što je brže od većine hiperautomobila današnjice, bilo da se radi o konvencionalno pogonjenima ili električnima.

Ovaj Golfa uhvati 100 km/h za 2,5 sekundi, za 200 km/h mu treba dodatnih 2,9 sekundi, dok će s 200 na 280 km/h ubrzati za 3,4 sekundi. Vlasnik automobila tvrdi da njegov Golf može potegnuti do 350 km/h.


Fokus.ba

GODISNJICA
MARKETING