Portal 072info

Izgledi vremena za narednih pet dana

Jutros je u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne vedro. U ostalim područjima Bosne je pretežno oblačno, po kotlinama sa maglom.

Temperature zraka izmjerene u 7 sati (°C): Bjelašnica – 6; Kupres – 4; Livno – 2; Bugojno, Ivan Sedlo, Sanski Most i Zenica 0; Jajce 1; Bihać, Stolac i Tuzla 2; Sarajevo i Čapljina 3; Goražde i Gradačac 6; Mostar 7; Neum 8 °C.

Danas u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne sunčano. U ostalim područjima Bosne prije podne će biti magle i niske naoblake, a u drugoj polovni dana sunčanije. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka između 6 i 12 °C, na jugu Hercegovine od 13 do 17 °C.

U subotu, 22.11.2014. u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne pretežno sunčano. U ostalim područjima Bosne po kotlinama će biti magle i niske naoblake prije podne, a u drugoj polovni dana sunčanije. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između – 2 i 2 °C, na jugu Hercegovine od 2 do 7 °C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 7 i 12 °C, na jugu Hercegovine od 13 do 17 °C.

U nedjelju, 23.11.2014. u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne pretežno sunčano. U ostalim područjima Bosne po kotlinama će biti magle i niske naoblake prije podne, a u drugoj polovni dana sunčanije. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između – 2 i 2 °C, na jugu Hercegovine od 3 do 7 °C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 7 i 12 °C, na jugu Hercegovine od 14 do 18 °C.

U ponedjeljak, 24.11.2014. u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne sunčano. U ostalim područjima Bosne po kotlinama će biti magle i niske naoblake koji se u sjevernim područjima mogu zadržati cijeli dan. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između – 2 i 2 °C, na jugu Hercegovine od 3 do 7 °C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 6 i 11 °C, na jugu Hercegovine od 14 do 18 °C.

U utorak, 25.11.2014. u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne sunčano. U ostalim područjima Bosne po kotlinama će biti magle i niske naoblake koji se u sjevernim područjima mogu zadržati cijeli dan. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između – 3 i 2 °C, na jugu Hercegovine od 3 do 7 °C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 6 i 11 °C, na jugu Hercegovine od 14 do 17 °C.

Podijelite članak