Izgubio je ženu i sina, ali zbog djece se ne predaje

Supruga Johna Travolte, Kelly Preston, umrla je prošle godine, ali uprkos tužnoj godini porodica je imala razloga biti pozitivna tokom posljednjih nekoliko sedmica – od rođendana do novih poslova.

Holivudski glumac John Travolta (67) objavio je slatku i emotivnu poruku svojoj kćerki na njen 21. rođendan nakon godine koja je bila poprilično teška za cijelu porodicu.

Elle Bleu Travolta proslavila je svoj rođendan s ocem, braćom i sestrama, ali ovo joj vjerovatno neće biti najsretniji rođendan u životu.

24sata

Kelly je umrla prošle godine nakon dvije godine borbe s rakom dojke. John je također izgubio i sina Jetta 2009. godine. Kad je preminuo, Jett je imao samo 16 godina i bio je Travoltin najstariji sin. Od ranog djetinjstva borio se s autizmom i bolešću Kawasaki, a tog kobnog dana doživio je epileptični napadaj tokom porodičnog odmora na Bahamima.

Prilikom napada, udario je glavom od kadu. Travolta ga je oživljavao dok nije došla hitna pomoć, ali ubrzo nakon što je stigao u bolnicu proglasili su ga mrtvim.
24sata

24sata

Osim Elle, John još ima i sina Benjamina, koji je rođen krajem 2010. godine. Vijest o trudnoći iznenadila je porodici, a odmah nakon rođenja istaknuli su da ih je ona sve zbližio još i više.

Prethodni članakSve građane BiH, koji su se vakcinisali u Srbiji, čeka druga doza
Sljedeći članakOtkriveni detalji o novom “jeftinom” iPhoneu