Izliječio rak pšeničnom travom

Izliječio rak pšeničnom travom

v119453Kad se liječnici rekli 74-godišnjem Danny McDonald-u iz grada Dunaff, Irska, da je ima rak želuca, tako žestok da je najvjerojatnije da će ga ubiti u roku od tri mjeseca, on je odlučio ignorirati njihove savjete kako bi izbjegao tretman toksične kemoterapije i prihvatiti prehrambeni pristup ozdravljenju, što je još jedan primjer udarca velikoj i smrtonosnoj industriji raka.

Četiri godine kasnije, Danny je sjajno, zahvaljujući dnevnom protokolu kojeg je usvojio i kojeg uključuje i pijenje sokova pšenične trave (mlade pšenice), hranjiva gusta “superhrana” s raznim nevjerojatnim zdravstveneim beneficijama.

Prema mediju Sunday World, Danny je postao svjestan svog stanja kada je jedan dan ulkus odjednom eksplodirao u njegovom trbuhu. Nakon što je prevezen u bolnicu s farmi na kojoj živi, ​​liječnici su se borili da suzbiju krvarenje, da bi pritom otkrili da je Danny zapravo imao težak oblik raka želuca koji se proširio u cijelom tijelu. Oni su ga upozorili da je jedini način na koji bi se oslobodio od raka, prema njihovom mišljenju, bi bio prolaz kroz konvencionalno liječenje – kemoterapija i zračenje.

Za razliku od većine ljudi, Danny je odlučio istražiti druge metode liječenja, što je inače bio veoma velik udarac industriji raka. Kasnije je obavijestio svoje liječnike, na njihovu žalost, da se opredjelio za vlastiti domaći tretman koji uključuje mladu Pšeničnu travu, negoli na njihov otrov.

Nimalo iznenađujuće, doktori su bili prilično ljuti na njegovu odluku, ističući kako će on biti “mrtav u roku od nekoliko tjedana”, ako bi odbio njihove doktorske savjete. No, Danny je držao svoj stav i izabrao pšeničnu travu umjesto ubojite kemoterapije.

“Rekao sam liječnicima da nisam bio spreman da se podvrgnem tijeku liječenja kojeg su mi predložene”, citiran je Danny u Sunday World-u. “Znao sam da će me ubiti. Oni su bili bijesni što sam došao do tog zaključka. Moj osobni liječnik me je upozorio da ću biti mrtav u tri mjeseca.”

Prkoseći savjetu konvencionalnih liječnika možete spasiti svoj život

Daleko od toga da je jurio ili bio neupućen što se tiče njegove odluke, Danny-jev izbor za korištenje pšenične trave kao tretmana za njegov rak se temeljio na brojnim iskustvima koje je čuo od prijatelja o čudesnom ljekovitom svojstvu PŠENIČNE TRAVE (zelene pšenice). Tijekom vremena, Danny je postajao sve više uvjeren da je pšenična trava sposobna za iscjeljivanje svih vrsta zdravstvenih problema, uključujući i rak.

Tako je odlučio upotrijebiti svoje 60-godišnje iskustvo uzgoja i poljoprivrede da uzgoji svoju pšeničnu travu.

“Nisam znao što mogu očekivati, ali sam bio odlučan ići dalje”, prisjeća se Danny. “U roku od sedam dana odjećaj peckanja koji sam imao je otišao, i ja sam se počeo osjećati puno bolje. Prestao sam uzimati tablete koje su mi bile propisane i od tada nisam uzeo niti jednu tabletu do dana današnjeg. Mjesec dana kasnije bol je potpuno nestala i znao sam da sam na putu oporavka. Pšenična trava je djelovala. Napravio sam pravu odluku za odbijanje savjeta liječnika.”

Ne samo da je Danny bio u stanju prekinuti korištenje sintetičkih lijekova koji su mu bili prepisani na recept, već je također dobio natrag svu težinu koju je izgubio kao rezultat korištenja lijekova za njegovu bolest. Počevši sa samo jednom uncom (28 grama) pšeničnog soka dnevno, kasnije sam stigao do sedam unci (200 grama) pšenične trave na dan. Danny je djelotvorno izliječio rak, a njegov je sada živi dokaz regenerativne snage pšenične trave (mlade zelene pšenice).

“Znam puno liječnka koji misle da pšenična trava nema kvalitete i sposobnosti za ubijanje raka, ali ja sam živi dokaz to nije istina i da ona funkcionira”, dodaje on. “I premda mnogi liječnici neće priznati javno, postupno vide uokolo prednosti pšenične trave. Ljudi me pitaju kako sam to učinio i mogu samo reći jednu riječ, PŠENIČNA TRAVA.”

Sljedeći video objašnjava više o tome kako je sok pšenične trave ili zelene pšenice dobar za vaše zdravlje:
TEORIJA: Što je to mlada zelena pšenica ili pšenična trava?

Mlade zelene travke žitarica koje se melju u prah, potom supervoće, klice, sjemenke i kineske gljive danas su apsolutni hit za sve moderne ljude kojima je potrebna dodatna snaga prirode.

Najtraženija hrana među zdravstveno osviještenom populacijom koja postaje sve brojnija danas su super-namirnice. Mlade zelene travke žitarica koje se melju u prah, potom supervoće, klice, sjemenke i kineske gljive danas su apsolutni hit za sve moderne ljude kojima je potrebna dodatna snaga prirode. Sve su te namirnice nekada davno bile zastupljene u prehrani čovjeka, međutim, tijekom vremena su zanemarene te ih sada ponovno otkrivamo.

Lišće mlade zelene pšenice jedna je od spektakularnih namirnica krcatih tvarima s povoljnih učinkom na organizam. To je zapravo mlada zelena pšenica ubrana prije razvitka zrna (plodova) i transformacije u stabljiku zlatnih klasova. Kao mlada biljka, pšenica sastavom više nalikuje zelenom lisnatom povrću nego žitaricama. Bere se kada je visoka oko 15 do 20 cm kako bi se optimalno iskoristili nutrijenti koji iz zrna prelaze u lišće. Potom se provodi ekstrakcija i sušenje te nastaje zeleni prah koji se može otopiti u vodi ili dodati raznovrsnim zdravim voćnim i povrtnim sokovima.

Ispijanje sokova od mladih zelenih žitarica prva je promovirala Dr. Ann Wigmore, žustra i probitačna pionirka naturopatije, utemeljiteljica Hipokratovog zdravstvenog instituta koji je kasnije preimenovan i danas nosi njezino ime. Sedamdesetih godina prošloga stoljeća bila je vrlo aktivna u promoviranju povoljnih svojstava soka od lišća mlade pšenice kao terapije kroničnih bolesti. Razni su se povoljni učinci pripisivali ovome pripravku tijekom povijesti – od terapije karcinoma i kroničnog umora, preko dijabetesa do povišenog krvnog tlaka, sinusitisa i čireva. Danas pouzdano znamo da predstavlja snažno detoksikacijsko sredstvo i izvor antioksidansa te stoga može zaštititi od brojnih bolesti današnjice.

Nutritivne i zdravstvene karakteristike mlade pšenice

Kada se uzgaja u organskim uvjetima, lišće mlade pšenice zadržava 82 od 92 minerala prisutnih u zemlji, a procjenjuje se da 1 žličica praha mlade pšenice (3g) sadrži istu količinu nutrijenata kao i pola kilograma organski uzgojenog voća i povrća.

Lišće mlade pšenice obiluje nutrijentima od velike važnosti za zdravlje, sadrži vitamine, minerale, enzime, aminokiseline i velike količine klorofila – čak 70%. Znakovito je što klorofil ima vrlo sličnu strukturu kao hemoglobin – molekula koja ima ključnu ulogu u funkciji crvenih krvnih stanica, omogućavajući krvi da prenosi kisik u sve dijelove tijela. Zbog toga se za klorofil često kaže da predstavlja „krv biljaka“ te se smatra da se velike količine klorofila prisutne u lišću mlade pšenice lako mogu apsorbirati u naš organizam i „obnavljati krv“. Visok sadržaj klorofila u lišću mlade pšenice ujedno djeluje detoksicirajuće pročišćavajući jetru, stanice, tkiva i krv.

Snaga mlade pšenice: Procjenjuje se da 1 žličica praha mlade pšenice (3g) sadrži istu količinu nutrijenata kao i pola kilograma organski uzgojenog voća i povrća.

Lišće mlade pšenice sadrži vitamin A, vitamin C, vitamine B kompleksa, vitamin E i K, te minerale koje nalazimo u tlu uključujući kalcij, magnezij, željezo, cink, kalij, fosfor i kobalt.

Odličan je izvor aminokiselina i enzima, a budući da sok lišća mlade pšenice nije termički obrađen ne dolazi do promjene njihove strukture uzrokovane toplinom.

Specifičan nutritivni sastav lišća mlade pšenice osigurava povoljno djelovanje na kožu, kosu i nokte. Zbog brojnih biljnih kemikalija koje sadrži smatra se da posjeduje antikarcinogeni i detoksikacijski učinak. Djeluje povoljno i na probavu, prevenciju bolesti srca i krvnih žila te općenito obogaćuje prehranu.

Posebno se preporučuje kod oslabljenog imuniteta, osobama izloženim povećanim psihičkim i fizičkim naporima, sportašima, nakon operacija i u vremenu oporavka od bolesti, dijabetičarima te kod neredovite i jednolične prehrane. Mlada pšenica odlično se uklapa u strategiju očuvanja zdravlja na prirodan i ekološki održiv način u svrhu povećanja razine životne energije.

Recept za detoksikaciju

Okus soka mlade pšenice u početku se može činiti neobičnim te se preporučuje kombinirati pšenicu sa nekim drugim voćnim ili povrtnim sokom. Posebno se dobro slaže sa sokom od jabuke. Zbog intenzivnog okusa i visokog sadržaja nutrijenata, počinje se sa oko 3g dnevno (jedna čajna žličica praha), a zatim se postupno povećava količina do oko 6 g dnevno (dvije čajne žličice praha).

Magazin.ba/novi svjetski poredak/youtube/net.hr

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica