Portal 072info

Izmjena režima saobraćaja na raskrsnici Talića brdo-Londža

Izvršna agencija za realizaciju projekta GGM-a u Zenici i Grad Zenica obavještavaju javnost, učesnike u saobraćaju i privredne subjekte da je od petka, 22.07.2016. godine, od 7:00 sati planirana potpuna obustava saobraćaja na raskrsnici Ulica Talića brdo i Londža (kod objekta Robna kuća „Bosna“).

Pomenuti radovi iziskuju promjene režima saobraćaja kako slijedi:

Od petka, 22.07.2016. godine, od 7:00 sati, do 31.07.2016. godine na snazi je potpuna obustava saobraćaja kroz raskrsnicu Ulica Talića brdo i Londža (kod objekta Robna kuća „Bosna“), na potezu od objekta T-2 do objekta „Islamski centar“.

Saobraćaj se preusmjerava preko Ulica Muftije Šemsekadića i Londža, uz privremenu   gradilišnu signalizaciju.

I dalje ostaje na snazi zabrana zaustavljanja i parkiranja u gradilišnoj zoni, uključujući i plato kod objekta „Uglovnica“. Sva vozila koja ne budu uklonjena sa pomenutih lokacija, bit će uklonjena o trošku vlasnika vozila.

Izmjena režima saobraćaja stupa na snagu od petka, 22.07.2016. godine, od 7:00 sati i traje do 31.07.2016. godine.
Izvršna agencija za realizaciju projekta GGM-a i Grad Zenica mole za razumijevanje i apeluju na učesnike u saobraćaju da maksimalno poštuju privremenu gradilišnu signalizaciju i izbjegavaju pomenute dionice, odnosno da maksimalno koriste alternativne putne pravce.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box