Iznajmljivači brodica na Hvaru se potukli, kradu jedni drugima turiste: “Ne’š mi uzeti goste…!”

Screenshot 1 97
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Turisti su došli tražeći vlasnika brodice s kojim su se dogovorili za transfer. Dočekao ih je drugi skiper i predstavio se kao taj kojeg oni traže. U principu, oteo mu je mušterije, kaže čitatelj za 24sata.hr.

U lučici u samom središtu grada Hvara eskalirale su napetosti između iznajmljivača brodica, odnosno onih koji se bave transferom turista. Sudeći prema snimcima, sukobi su nadišli obične svađe, a tenzije su sad već tolike da se započinju i tuče.

ČITAJ JOŠ:  Evo kakvo nas vrijeme očekuje danas

– Ovaj snimak tučnje nastao je 17. augusta oko 12.30 sati. Mlađi muškarac ‘ukrao’ je goste ovom krupnijem gospodinu sa snimka ponudivši im 200 kuna jeftiniji transfer. Prvo su se posvađali, a onda su proradile i šake. Turisti, ali i svi mi domaći, bili smo u šoku – kaže čitatelj koji je poslao snimke.

Video pogledajte OVDJE.

Drugi sukob, na kojoj se vidi kako muškarac leti u more, izbio je iz istog razloga kao i prvi.

ČITAJ JOŠ:  Analiza pokazala: Milijarde američkih dolara pripale talibanima

– Turisti su došli tražeći vlasnika brodice s kojim su se dogovorili za transfer. Dočekao ih je drugi skiper i predstavio se kao taj kojeg oni traže. U principu, oteo mu je mušterije. Potom je došao muškarac čiji su to zapravo bili gosti i nakon svađe gurnuo ovog drugog u more. To je bilo u subotu popodne, oko 17 sati – kaže čitatelj dodajući kako ni u jednom slučaju nije intervenisala policija.

To su potvrdili i u PU splitsko-dalmatinskoj rekavši kako nisu zabilježili opisane događaje, odnosno remećenje javnog reda i mira.

ČITAJ JOŠ:  Stručnjaci upozoravaju: “BiH puna Gačića”
GODISNJICA
MARKETING