Portal 072info

Iznenadite ga: Ovakav seksi donji veš muškarac želi da vidi na vama!

Jeste li ikad pomislili da donji veš može da utiče na seksualni život? Ono što nosite u spavaćoj sobi utiče na doživljaj suprotnog pola. Čak polovina muškaraca priznaje da su im žene koje nose neatraktivan donji veš, automatski manje privlačne.

Kakav donji veš na ženama vole da vide pripadnici jačeg pola? Rezultati istraživanja pokazuju kako su im najseksepilniji kompleti sa stojećim čarapama. S druge strane, mrze korsete. Suprotno očekivanjima, samo 19 odsto voli da vidi tange na svojoj partnerki, a tek šest odsto voli seksi spavaćice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Žene, s druge strane, na muškarcima ne vole staromodne bokserice – tako se izjasnilo 59 odsto ispitanica u istraživanju.

“Noseći atraktivan donji veš osjećate se samopouzdanije, a samopouzdanje je najseksepilnije. To je znak da je takav donji veš, ipak, za svakodnevnu upotrebu, a ne samo za spavaću sobu. Birajte uvijek ono u čemu se najbolje osjećate i što odražava vašu ličnost.”, savetuje Emily Bandel, iz “Bluebell” brenda donjeg veša, prenosi Telegraf.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Zamislite samo onaj osjećaj kad vidite svog partnera u seksi donjem vešu. To je dvosmjerna ulica jer, noseći to isto rublje ispod odjeće u javnosti, sa svojim partnerom dijelite tajnu koju samo vas dvoje znate, a to može da pojača seksualnu želju.”, dodaje seksolog Anabel Night.

Podijelite članak
  • 1
    Share
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME