Portal 072info

Iznenadna smrt 14-godišnjeg dječaka šokirala Tuzlu: Umro usljed predoziranja drogama?!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Iznenadna smrt četrnaestogodišnjeg dječaka, za koju se sumnja da je nastupila usljed predoziranja drogama, šokirala je građane Tuzle, a nezvanično saznajemo da je u okviru tog slučaja vlasnik stana u Ulici fra Grge Martića uhapšen i zadržan u MUP-u TK na kriminalističkoj obradi, pišu Nezavisne novine

Naime, navodno je riječ o osuđivanom narko-dileru, koji je ovaj stan iznajmljivao narkomanima, s kojima se u njemu sastajao i preminuli dječak, kao i njegov tri godine mlađi brat.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kako saznaju Nezavisne od izvora bliskih dječacima, nisu imali oca, a majka ih je napustila.

U Ulici fra Grge Martića, koja se nalazi u blizini Medicinske škole i Osnovne škole “Pazar”, gdje je dječak u četvrtak pronađen u besvjesnom stanju, malo toga znaju o njegovoj smrti. Rijetki su građani koji žele uopšte razgovarati o tome.

“Čuo sam da su ga iznijeli iz stana koji je u vlasništvu sumnjive osobe. Kako je nesrećni dječak završio u njegovom stanu treba da istraže nadležni organi”, rekao je jedan od građana koji nije želio otkriti identitet.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Šokirani Tuzlaci traže od pravosudnih institucija da se istjera na čistac na koji je način smrt nastupila i ima li eventualno odgovornosti trećih lica.

U Kantonalnom tužilaštvu TK kažu kako se istraga nastavlja i da će konkretne informacije imati nakon obavljanja obdukcije.

Nezavisne

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)