Izrael odvodi muslimanski narod u nestanak: Amerika i saveznici šute i podržavaju genocid!

Izrael odvodi muslimanski narod u nestanak: Amerika i saveznici šute i podržavaju genocid!

Svjesni smo dešavanja u proteklih nekoliko mjeseci gdje Izrael vrši genocid nad palestinskim narodom, dok svijet nijemo prati situaciju i stoji na strani vođe izraelskog naroda Benjamina Netanjahu i podržava ga u tome.

Genocid koji se vrši nad muslimanskim narodom u okupiranim djelovima Palestine od strane Izraela ima za cilj istrijebljenje muslimanskog naroda kao i njegov nestanak.

Sve u tome imaju saveznike, tome svjedoči sinoćnji napad Irana na Izrael kao vid osvete, gdje su iranske snage prema Izraelu uputili na stotine dronova kamikaza i raketa. Osim Jordana, Izraelu su u obaranju iranskih dronova pomagali borbeni avioni Francuske, Sjedinjenih Američkih Država te Velike Britanije.

Činjenica je, da ni situacija u našoj zemlji Bosni i Hercegovini nije dobra i da je više nego napeta, pogotovo jer će se na narednoj sjednici Ujedinjenih nacija naći tačka Rezolucije genocida u Srebrenici.

Brojni predstavnici srpskog naroda iz RS-a oštro i ozbiljno prijete odcjepljenjem, ukoliko bi se Rezolucija o genocidu u Srebrenici usvojila.

Da je situacija ozbiljna svjedoči izjava predstavnika Bošnjaka u Predsjedništvu BiH Denisa Bećirovića, gdje se ovih dana očekuje da u Bosnu i Hercegovinu dođu i rasporede rezervne trupe NATO pakta.

Mnoge stvari nisu logične i da li bošnjački narod treba strahovati, kako bi ti isti ljudi koji se raspoređuju sutra stali u njihovu zaštitu, kada isti ti podržavaju i potpomažu Izraelu u sprovođenju genocida nad nedužnom djecom, ženama i običnim ljudima u okupiranim djelovima Palestine.

Redakcija “072 info”

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS