Portal 072info

Izuzetan skup SBB-a u Vranduku

PROMO – IZBORI 2016 – Pred velikm brojem mjestana simpatizera i članova sinoc je na kuli u Vranduku odrzan predizborni skup Saveza za bolju budućnost- Fahrudin Radončić Zenica. Čitanjem biografija predstavljeno je svih 35 kandidata SBB-a za gradsko vijeće Zenica. Prisutnima su se obratili između ostalih kandidatkinje Mirsada Hedžić, Nermina Kulenović, Hanumica Imamović i Sedžida Beganović Isaković.  Posebne simpatije i veliku podršku izazvalo je obraćanje mlade mještanke Vranduka Šejme Šehić , kandidatkinje ispred ove mjesne zajednice i foruma mladih SBB Zenica.

– Savezu za bolju budućnost sam pristupila zato sto ovu stranku čine iskustvo i mladost, te mladi ljudi koji ce svoj politički angazman posvetiti razvoju lokane zajendice, a ne svojim ličnim interesima. Iako mlada prihvatam svako pozitivno rješenje za naš grad  u kojem će mladi graditi svoje zivote i karijere,a ne , željeti da odu – kazala je mlada profesorica njemačkog jezika Šejma Šehić.

U ime svih kandidata obratio se nosilac liste Ekrem Tuka pozivajuci sve da izađu na izbore i glasaju za listu SBB-a koju čine kvalitetne i stručne osobe koje žele bolju budućnost svih u Zenici.

Poseban doprinos i ovom skupu dali su aktivisti SBB-a Vranduka, kao i članovi foruma mladih.

SBB nastavak kampanje provodi vec večeras u Nemili.

velikiizbori

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box