Portal 072info

Izvor snage za vaš horoskopski znak: Djevice blistaju u kriznim situacijama, a Blizanci u konfliktima

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Svaki horoskopski znak ima svoje vrline iz kojih crpi unutrašnju snagu. Kod Djevice ona dolazi do izražaja u krizi, a kod Blizanca u konfliktu…

Ovan

Pripadnici ovog znaka su najbolji u odustajanju. Pošto vole da imaju kontrolu nad svojim životom i situacijama u kojima se nalaze, oni će prvi otići ako zaključe da nešto nema smisla, crpi previše energije i čak ako je bolno – presjeći sve veze i krenuti dalje. Oni će prvi dati otkaz na lošem poslu, odvići se od pušenja ili okončati toksičnu ljubavnu vezu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Bik

Jaka strana karaktera pripadnika ovog znaka u teškim situacijama je to što gotovo uvijek ostaju “prizemljeni” i racionalni. Čak i dok svi oko njih ne znaju šta će se dogoditi, Bikovi imaju nekoliko mogućih scenarija događaja i prolazeći kroz njih oni se pripremaju na sve. Svojim logičkim umom tako često predviđaju i vrlo lukavo i promišljeno reaguju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Blizanci

Pripadnici ovog znaka se u konfliktima snalaze bolje od bilo koga drugog. Oni svađu ne vide kao način izbacivanja agresije, već priliku da riješe i razjasne stvari koje ih muče. Iako znaju da nametnu svoj stav, neće imati problema sa slušanjem druge strane i zaista će željeti da se stvari riješe na zadovoljstvo svih.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Rak

Pripadnici ovog znaka su nevjerovatni u situaciji bolesti njihovih bližnjih. Brižni i empatični, oni su najbolji njegovatelji i neko koga biste zaista željeli kraj sebe da vas mazi, pazi i tješi. Sposobni su da ostanu smireni, puni topline i ljubavi, čak i kad se svima drugima situacija čini bezizlazna te su pravo svjetlo za druge ljude.

Lav

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pripadnici ovog znaka rješenja pronalaze i u situacijama koje izgledaju potpuno beznadežne. Zbog toga su oni neko koga želite da imate kraj sebe da vas umiri i da vam pruži nadu. Lavovi rijetko očajavaju, njihova unutrašnja snaga leži u traženju novih rješenja, proaktivnosti i nemirenja sa sudbinom te je njihova ona “gdje ima volje – tu je i način”.

Djevica

Pripadnici ovog znaka su pravi stručnjaci u rješavanju kriznih situacija, posebno onih koji se tiču njihovih bližnjih. Njihova unutrašnja snaga se vidi u smirenosti; dok ostali prolaze kroz histeriju, Djevice izbegavaju svaku dramu i usmjjeravaju se na rešenje. Tipično ćutljivi u takvim trenucima, mogu računati na Djevicu da “spasi stvar”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vaga

Pripadnici ovog znaka su pravi majstori za nove i pomalo neprijatne društvene situacije. Njihova lakoća uspostavljanja komunikacije, pronalaska zajedničkih tema i suptilnog zbližavanja su nužne osobine bilo da je riječ o traženju novog posla, organizovanju zabave ili mirenju drugih, na Vagine diplomatske i društvene vještine se uvijek može osloniti.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka imaju jedno jedinstveno umijeće – a to je umeće preživljavanja. Čak i ako se radi o potpunom haosu, gubitku posla, razvodu braka ili smrti bližnjeg, možete računati da će se Škorpija izvući i stvoriti sebi novi život bez okretanja unazad. Krasi ih velika motivisanost i želja da prožive svoj život u potpunosti onako kako sami žele, a ne kako im situacija nameće.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Strijelac

Pripadnike ovog znaka po pravilu odlikuje hrabrost, oni su spremni da riskiraju znatno više nego svi drugi znakovi horoskopa. Bilo da je riječ o spašavanju drugih, brzom reagovanju ili nesebičnom žrtvovanju, računajte na to da će Strijelac napraviti ispravnu stvar, što mu dolazi nagonski – bez želje za slavom ili hvalom. Plus, on potajno uživa u tom uzbuđenju.

Jarac

Pripadnici ovog znaka su od one vrste ljudi koja najbolje djeluje pod pritiskom. Istovremeno moraju da razmišljaju o pet stvari, kako da ne premaše rok a i da zadovolje ljude oko sebe. Oni čak funkcionišu bolje pod pritiskom nego u opuštenim situacijama, pa dok bi svi drugi završili u bolnici od iscrpljenosti, Jarac daje 150 odsto sebe i dokazuje svoju vrijednost.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vodolija

Pripadnici ovog znaka prvaci su u smirivanju emocionalno napetih situacija, bilo da je riječ o svađama, porodičnim napetostima, finansijskim brigama – Vodolije su vrlo svjesne kako će to sve proći i nema potrebe za očajavanjem. Njihov recept je okrenuti leđa nevolji i zabaviti se s nečim drugim, a takav stav prenose i na zabrinute ljude oko sebe i pravi su lijek za stres.

Ribe

Pripadnici ovog znaka imaju jednu veliku unutrašnju snagu – a to je njihova intuicija. Oni će osjetiti da nešto nije dobro i prije nego loša situacija krene da se odvija, a svoju pažnju će usmjeriti na emotivno pomaganje drugima. Intuicija im pomaže i kod promjene poslova, što je kod njih poprilično često. Odlično podnose udarce i vjeruju da će sutra biti bolje.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME