Ja sam kriv. Fudbal se igra loptom, a mi ga nismo igrali

Podijelite vijest

guardiola naslKako je Pep Guardiola od zastrašujućeg prvaka Evrope napravio momčad koja kod kuće brani 0:3? Za to će mu uistinu trebati vremena za analizu.

“Rano je za duboke zaključke. Ovo se dogodi kada igrate loše protiv velikih momčadi”, rekao je Guardiola nakon utakmice i krivicu za strašan poraz preuzeo na sebe.

“Naravno da smo razočarani i tužni nakon ovakvog poraza. Izgubili smo i ja preuzimam punu odgovornost za to. Ono što smo napravili protiv Arsenala i Uniteda, večeras nismo. Čak smo i u prvoj utakmici u Madridu imali veću kontrolu i nekoliko pravih šansi. Večeras to nismo imali i zato smo izgubili. Nogomet se igra s loptom, a mi ga nismo igrali kada smo imali loptu. To je moja odgovornost i moja krivica. Ja sam pogriješio u nekim taktičkim idejama. Čestitam Realu na velikoj pobjedi”, rekao je Guardiola, čija je ekipa imala gotovo 70 posto loptu u posjedu, ali je ipak potučena.

“Moramo nastaviti dalje, moramo ovo podnijeti. To je nogomet, ako igraš loše i loše se braniš, protiv velikih momčadi ovako stradaš. Greške se na ovoj razini odmah plaćaju. Međutim, Bayern je velika momčad i ja ću pokušati podići svoje igrače”.

DEPO PORTAL