JAKO DUGO MU SMETA: Tarik Filipović se rješeva podbratka

tarik filipovic e1633189954232 750x413 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Jeste li primijetili da ljudi u tramvaju, dućanu, na placu nose maske ispod brade. Ne zato što ne mogu disati već zato da sakriju podbradak. Kad se riješi podbratka onda maske možete nositi normalno. I zato smo opet tu na mjestu zločina, našalio se u videu na Instagramu Tarik Filipović (ispred jedne zagrebačke poliklinike.

U slijedećem kadru televizijski voditelj je na estetskom zahvatu kojim mu se radiofrekvencijom tretira podbradak i time zateže višak kože.

– Još nekoliko ovakvih tretmana i biti će zategunto kao trampolin – našalio se televizijski voditelj u svom stilu.

Tarik je naime prvo prije ljeta bio na CoolSculptingu, odnosno uklanjanju podbratka. Masno tkivo se zamrzava na temperaturi od -14 stupnjeva, a kasnije se kroz nekoliko mjeseci razgrađuje. Riječ je o zahvatu koji je postao hit u svijetu

– Podbradak je nešto što me smeta jako dugo, a nikad nisam bio sklon nekim kompliciranim zahvatima. Ovo je čista fizika i hemija. Bježim od invazivnih zahvata i igala. Ovdje je riječ o smrzavanju sala i sve je gotovo u pola sata. Ja mislim da će to biti super – kaže Filipović.

GODISNJICA
MARKETING