“James Bond” djeci neće ostaviti bogatstvo: To je neukusno

Screenshot 1 79
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Daniel Craig će zaraditi 100 miliona dolara za ulogu u filmu “Nož u leđa” (Knives Out), ali kada je u pitanju novac ova zvijezda ima svoj stav – preferira “da ga se riješi ili da ga pokloni prije nego ode”.

Glumac kojeg ćemo gledati peti put u ulozi Jamesa Bonda u filmu “No Time to Die” kazao je da svojoj djeci neće ostaviti značajno nasljedstvo jer smatra da je ta praksa “neukusna”, piše Sky News.

ČITAJ JOŠ:  Čamdžić: Nije cilj ramazana da se gladuje već da odgoji

Craig ima trogodišnju kćer i posinka sa svojom sadašnjom suprugom, oskarovkom Rachel Weisz, kao i odraslu kćerku Ellu sa svojom bivšom suprugom, glumicom Fionom Loudon.

No njima ne planira ostaviti bogatstvo, radije će ga pokloniti a za primjer ističe industrijalca Andrewa Carnegieja.

“Zar ne postoji stara izreka da ako umreš kao bogata osoba, nisi uspio? Mislim da je Andrew Carnegie dao ono što bi u današnjem novcu bilo 11 milijardi dolara, što pokazuje koliko je bio bogat jer se kladim da je i on zadržao dio novca”, rekao je za britanski časopis Candis.

ČITAJ JOŠ:  Zašto je Putinu značajan ruski trgovac oružjem

Pedeset trogodišnji glumac je zaradio milione od franšize o Jamesu Bondu, a nedavno mu je potvrđeno da će glumiti u budućim filmovima “Knives Out” koje je Netflix kupio u višemilionskom poslu ranije ove godine.

GODISNJICA
MARKETING