Portal 072info

Jana napravila ludnicu u Ekor Clubu (FOTO)

Balkanska zvijezda, koja puni svaki objekat u kojem nastupa, Jana Todorović, sinoć je zabilježila svoj drugi nastup u prepunom Ekor Clubu. Koliko uživa u svojoj popularnosti pokazatelj su mnogobrojni posjetioci koji su sinoć došli u Ekor Club, a podsjećamo da je ova pjevačica nedavno napunila Ekor Club do posljednjeg mjesta.

„Odvedi me srećo“, „Lune lune“, „Princeza“, „Crna kutija“, “Boginja” su samo neke pjesme koje su se mogle čuti u sinoć u Ekor Clubu, a svoje glasovne sposobnosti i veliku ljubaznost pokazala je i ispunjavanjem muzičkih želja nekolicine posjetitelja, kao i fotografisanjem koje je po završetku nastupa upriličila za svoje fanove.

Valja istaći kako je za njen izgled sinoć bio zadužen tim iz Frizersko-kozmetičkog salona ‘Aysun’, a kojim je Jana ostala oduševljena te kazala kako će ubuduće kada bude dolazila u Zenicu uvijek svratiti u salon “Aysun” te uživati u svjetskim uslugama i tretmanima.

Kako je to sinoć izgledalo u Ekor Clubu pogledajte u fotogaleriji, a više od 200 fotografija pogledajte klikom OVDJE na našoj Facebook stranici.

[Galleries 386 not found]

Podijelite članak