Januar rizičan za brak

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Najhladniji mjesec u godini istovremeno je i najkritičniji za ljubav. Najveća vjerovatnoća da će partner zatražiti razvod braka jeste baš u januaru, pokazuje statistika.

Psihologe ovo ne čudi. Jer, praznici su prošli, a sa njima i obaveza da ostanemo sa partnerom kog više ne volimo. Mnogi odlučuju da okrenu novi list, a stara veza često prva strada u nastojanjima da “očistimo” život.

A neki upravo u periodu novogodišnjih slobodnih dana shvate da više nemaju ništa zajedničko sa osobom koja bi trebalo da im bude životni saputnik. Prije nego što donesete odluku da dalje nastavite sami, isprobajte jednostavan trik – zajedničko gledanje omiljenih serija i filmova.

ČITAJ JOŠ:  Zapalio Porsche na benzinskoj pumpi dok je u njemu sjedila žena

Kako objašnjavaju stručnjaci, kad radimo nešto sa partnerom, pa makar to bilo i pasivno gledanje serija, jača osećaj zajedništva koji učvršćuje vezu. Ovo je jednako djelotvorno čak i kad ste fizički razdvojeni, pa stručnjaci za veze parovima “na daljinu” predlažu da istovremeno prate seriju i o njoj razgovaraju jer tako ostaju povezani.

Čak i kad ne možete da se dogovorite oko toga šta ćete gledati, ne donosite naglo konačnu odluku.

nezavisne.com

GODISNJICA
MARKETING