Jašar Ahmedovski progovorio o estetskim operacijama

Poznati pjevač, tekstopisac i kompozitor Jašar Ahmedovski, iako je više od 40 godina na sceni, ne planira da se zaustavi. Jašar redovno vježba i posvećen je zdravom načinu života, a sada je otkrio da nikada do sada nije uradio nijednu intervenciju na tijelu, iako su mnogi sumnjali u to.

Da li ste radili neke intervencije na sebi, budući da prkosite godinama?
‒ Ništa nisam radio i neću nikad.
Kako provodite slobodno vrijeme?

‒ Imam dosta prijatelja sa kojima idem na ručak. Znam često da idem u teretanu. Upravo sada se u mojoj kući gradi teretana, tako da ću uskoro moći da treniram u svom domu, kako ne bih morao stalno da se cimam.

Koliko dižete iz benča?
‒ Otprilike oko 70 kilograma iz ležećeg položaja. Nikad nisam išao na tu varijantu da budem nabildovan, nego da se lepo osećam.

A da li planirate da napravite bazen?

‒ Da sam htio, imao bih bazen, ali smatram da mi on nije potreban. Bazen imam u svojoj kući u Fetijama u Turskoj i tamo uživam.

Volite da se sjećate služenja vojnog roka?

‒ Tog perioda ću se uvijek sjećati i nema nikog ko će vam reći da se toga ne sjeća. Kad krene ta priča o vojsci, obično nema stajanja. O tome se priča po četiri-pet sati. Sjećam se, jednom je trebalo da zadužim naoružanje i rekao sam nadređenima: „Znate šta, dajte drugima oružje, ali meni ne. Ja nisam za ovo. Najbolji način da mene iskoristite je da me pustite da pjevam.” Tada je postojao dom JNA koji je bio jako lijep, a ja sam inače u Trebinju služio vojsku. Rekli su mi: „Da znaš da si u pravu.” Dali su mi orkestar i tu sam radio tokom cijelog služenja vojnog roka.

Šta vam je teško padalo dok ste bili u vojsci?

‒ Iskreno, sve mi je teško padalo. U početku sam mislio da ću da pobjegnem iz vojske pošto sam tada bio klinac koji je bio pjevački aktivan, išao sam često na putovanja i onda je došla vojska. Međutim, čovjek sve izdrži, navikne se, pa sam tako i ja.

Iz ove perspektive, da možete da birate da li da služite vojsku ili ne, šta biste izabrali?

‒ Lijepo pitanje. Sada bih birao da služim vojsku jer sam tamo mnogo toga naučio, stekao sam mnogo prijatelja. Vojska je velika škola za mlade ljude.

Kako doživljavate mlađe kolege danas?

‒ Svaka generacija ima svoje vrijeme i svoje mlade ljude. Ovi današnji mladi ljudi su malo drugačiji nego što je bila moja generacija i samo bih ih posavjetovao da malo više poštuju nas starije kolege, i to je sve.

Da li ste ikada bili poročni?

‒ Ne, nikada, i to svi znaju. Kocku nikada nisam probao, drogu takođe, i to može da vam potvrdi bilo ko.

Na šta obično trošite novac?

‒ Na garderobu, dobre restorane i automobile najviše trošim novac.

Da li biste pristali da budete član žirija „Zvezda Granda”?

‒ Ne bih, zato što nemam vremena za to, a i iskreno, nemam živaca.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE