Jasmina ubila supruga jer je mislila da djeca njega više vole

Jasmina ubila supruga jer je mislila da djeca njega više vole

Jasmina S. (44) iz Lazarevca ubila je supruga Sinišu (42) jer je bila ljubomorna što on ima bolji odnos s djecom od nje, a kako je navela i u oproštajnom pismu, smatrala je da njega više vole.

Podsjetimo, Jasmina S. ubila je muža s nekoliko uboda nožem, pa njegovo tijelo umotala u foliju i ćebad. Ona je leš zalivala omekšivačem i hemikalijama i najmanje 10 dana držala u krevetu! Na kraju je pokušala samoubistvo presijecanjem grkljana, ali su njihova djeca pronašla oproštajno pismo i obavijestila komšiju, koji je alarmirao policiju.

Posvećeni otac

– Jasmina je bila ljubomorna na Sinišu i na to što se on lijepo slagao s njenim sinom iz prvog braka, kao i sa troje njihove djece. Siniša je bio takav, duša od čovjeka. Nije mu se imalo šta zamjeriti, bio je izuzetno posvećen otac – priča prijatelj porodice.

– U pismu koje je naslovila na svog sina iz prvog braka ona je i sama navela: “Znam da me nisi volio kao Sinišu, i da si njega volio više. Što se tiče stvari u stanu, sve su tvoje, uzmi ih, a mene sahrani s njim, a i ne moraš, meni je svejedno! Volim te, budite hrabri i čuvaj brata i sestre, i nemoj da ih daješ Sinišinim roditeljima u ruke.” Ona jednostavno nije mogla da podnese što njeno dijete ima dobar odnos sa očuhom – navodi sagovornik.

Kako kaže, prevara nikako nije mogla biti motiv ovakvog zločina.

– Možda je ona, kad je priznala šta je uradila, rekla da ju je varao, ali to je nemoguće. Jasmina je oduvijek bila čudna žena, ponašala se neobično, ako je neko nekoga u tom braku varao, prije bi svi mogli da posumnjaju na nju – kaže prijatelj.

– Ona je iskorišćavala njegovu dobrotu, ali se nije uvijek lijepo ponašala prema njemu. Siniša je njenog sina obožavao, gledao ga kao svoje dijete, ali mu, na primjer, nije dozvoljavala da se viđa sa svojom ćerkom iz prvog braka – navodi sagovornik.

Ovo su za Kurir potvrdili i Sinišini roditelji.

– Pokušavali smo više puta da joj ukažemo da je lijepo što svi volimo njenog sina, ali da bi isto tako trebalo da dopusti i da Siniša viđa svoju ćerku. Ona nije htjela ni da čuje. Mnogo nam je teško, njen sin je divan dečko, dolazio je ovde kod nas, jedno dijete za primjer, prihvatili smo ga kao da je naš i nismo ga odvajali od Sinišine djece – rekli su uplakani roditelji.

Siniša sahranjen

Sagovornici ranije su rekli da pretpostavljaju da je Siniša ubijen još 4. februara, jer se njihov mlađi sin tada posljednji put čuo s njim.

– Nismo se čuli sa Sinišom, a vidjeli smo ga posljednji put ljetos, jer smo zbog korone smanjili posjećivanja – rekla je Sinišina majka Desanka, dok njihova rođaka dodaje:

– Čuli smo i da je stavljala mirišljave jelkice, one za automobile, na Sinišino tijelo, kako se ne bi osjećao.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica