Portal 072info

Javna rasprava o Planu komunikacija Skupštine ZDK-a s javnošću

Skupština Zeničko-dobojskog kantona pokrenula je javnu raspravu o “Planu komunikacija Skupštine ZDK-a s javnošću”, čija je procedura izrade u toku te će ovaj dokument u radnoj verziji narednih 29 dana biti predmet javnih konsultacija.

U cilju poboljšanja i unapređenja transparentnosti modaliteta komuniciranja s javnošću Skupštine ZDK-a i njenih radnih tijela, nakon što se konsultovala javnost, te provedeno anketno istraživanje, izrađena je i radna verzija prijedloga.

Svi zainteresirani mogu svojim komentarima, prijedlozima i sugestijama dati doprinos jačanju podrške i povjerenja javnosti za kvalitetnije informisanje o radu Skupštine ovog kantona.

U okviru javne rasprave, svi sudionici mogu svoje komentare, prijedloge i sugestije stručnoj službi Skupštine ZDK-a, putem maila ili pismom.

Prijedlozi, komentari ili sugestije će biti korišteni za fazu pripreme i utvrđivanja konačnog teksta prijedloga “Plana komunikacija Skupštine Zeničko-dobojskog kantona s javnošću”, radi upućivanja u dalju skupštinsku proceduru.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box