1D35DF88 68D2 4701 89C4 3B02D5AC28B7
AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: BiH / Izdvojeno / Vijesti

Mustafa Alajmović iz Breze poznat je široj javnosti jer već nekoliko godina prodaje domaće proizvode za liječenje svoje supruge Zehre.

I dok gotovo niko nije mogao ostati ravnodušan na njegovu životnu priču koju je prezentirao javnosti, ali i naslove u medijima, bilo je i onih koji su upozoravali da postoji i druga medalja ove priče.

Tako se na društvenoj mreži Facebook pojavio video kako upravo Mustafa novac troši dok se nalazi na svirci, odnosno dajući ga klavijaturisti. Osim ove, u javnosti postoje i brojne druge priče, međutim, još ne postoje čvrsti dokazi za takvo nešto za razliku od ove situacije, gdje se Alajmović “rasipa” sa eurima. Javnost s pravom sumnja da se radi o novcu koji je doniran.

Nakon četiri godine akcija u kojima su učestvovali gotovo svi oni koji nisu mogli ostati imuni na priču Alajmovića, ovaj video izazvao je ogorčenje kod brojnih korisnika društvene mreže.

O čemu se, zapravo, radi, pogledajte u nastavku i prosudite sami?!

Na navodnu zloupotrebu doniranog novca sugerisao je na Facebooku i Ekrem Polutan, humanista, koji je ranije upozoravao na slučaj Alajmovića, međutim, niko mu to nije vjerovao, naprotiv, bio je, kaže, izložen kritikama.

BISMILLAH…
MUSTAFA ALAJMOVIĆ I NJEGOVA ZEHRA NA PSIHO LIJEČENJU..
Ja nikad ne govorim po svom hiru već sa dokazima….

Posted by Ekrem Polutan on Friday, 5 March 2021

Hoće li se nakon ovih videa, koji se masovno dijele društvenim mrežama, oglasiti i sam akter priče i dati objašnjenje, ostaje da se vidi.