“Je li istina da si se čula sa Saladinom dok ti je bivši muž bio živ?”: Novi napad na Mahiru zbog kojeg je odmah reagovala

“Je li istina da si se čula sa Saladinom dok ti je bivši muž bio živ?”: Novi napad na Mahiru zbog kojeg je odmah reagovala

Nedavno je došlo do novog prozivanja Mahire Hajdarpišić putem Instagrama, gdje su je pratitelji pitali razna pitanja koja ih zanimaju. Pored brojnih pohvala upućenih Mahiri, postavljeno joj je i pitanje o njenom bivšem i sadašnjem suprugu.

Jedno od pitanja glasilo je: “Je li istina da si se čula sa Saladinom dok ti je bivši muž bio živ?”.

Na ovo pitanje Mahira je odgovorila uz fotografiju sa Saladinom: “Ovo nije istina. Nisam Saladina tada ni poznavala, a kamoli da se čujem! Čak nisam znala da postoji. Ja se nikad nisam dopisivala ni sa kim dok je moj Esed bio živ, da sam jedva bi dočekali mediji da objave. Sram bilo bilo koga ko može ovako pomisliti, a kamoli reći,” jasno je istakla Mahira.

Mahira Hajdarpišić je poznata po svojoj hrabrosti i posvećenosti borbi za svog teško bolesnog supruga. Mnogi su je nazvali heroinom zbog njenog neumornog zalaganja za Eseda. Njena iskrena reakcija na postavljeno pitanje pokazuje odlučnost i integritet u suočavanju s neistinama i prozivkama.

Ovim odgovorom Mahira je jasno demantirala spekulacije i naglasila svoju posvećenost i vjernost prema svom suprugu za vrijeme njegovog života. Nadamo se da će Mahira nastaviti biti primjer hrabrosti i integriteta u suočavanju s izazovima koje život donosi.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica