Portal 072info

Je li ljubavi došao kraj: Nakon svađe u vili, razvode se Burak i Fahriye?

burak17
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Turski mediji izvijestili su da su se prije nekoliko dana Burak Ozcivit i Fahriye Evcen žestoko posvađali za vrijeme odmora u vili u Bodrumu. Njihovu viku i galamu čule su komšije i intervenisale, želeći da pomire supružnike. Do sada javnost nije bila upoznata sa ovakvim događajima iz njihovog privatnog života, jer su oduvijek djelovali skladno, te važili za jedan od najskladnijih bračnih parova.

Zahvaljujući svađi omiljeni par turskih medija, Burak i Fahriye ponovo su postali meta novinskih napisa. Ovoga puta, mediji su odlučili da na njihov brak stave tačku. Poznato je da je glumački dvojac romansu započeo na zajedničkom snimanju serije “Dnevnik ljubavi”, a vezu su krunisali brakom 2017. nakon četiri godine zabavljanja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Već neko vreme turski mediji navode kako Burak i Fahriye nisu u najboljim odnosima, a sada im predviđaju i razvod. Početak sukoba izazvala je navodno Burakova sestra, koja je željela da prisustvuje rođendanu njihovog sina Karana, čemu se Fahriye usprotivila. A sada, mediji tvrde da je glumica veoma loše, nakon što joj je preminuo otac, poslije višegodišnje borbe sa kancerom želuca.

View this post on Instagram

🦋

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

Burak je želio da joj pomogne i preuzeo je brigu o sinu, ali ona nije poslušala prijedlog supruga o posjeti psihologu. Uz to, kako izvor blizak paru tvrdi, njih dvoje nemaju isti pogled na odgoj deteta, zbog čega su vrlo često u sukobu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Žele sebi da pruže još jednu šansu, a ako ne uspiju, svako će poći svojim putem. – rekao je izvor.

U trenutku kada mediji bruje o njihovom razvodu, Fahriye je sve navode demantirala objavivši Instagram story s Burakom. Naime, na ovoj društvenoj mreži objavila je snimak na kome je u zagrljaju svog voljenog, sa kojim je provela dan pun zabave. Time je na priču o razlazu, širokim osmijehom stavila tačku.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

azra.ba

Podijelite članak
  • 4
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)