Jecaji majke Momira Lukovca odzvanjali grobljem: “Izvini što te nismo razumjeli”

12 3
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Dvadesetčetverogodišnji Momir Lukovac, učesnik takmičenja “Zvezde Granda” tragično je preminuo u utorak uveče. 

Sahranjen je 22.04. u popodnevnim satima na groblju Šabov krug u Martinićima. Zbog koronavirusa, sahrani su prisustvovali porodici i najbliži prijatelji.

Jet set Takmičarka “Zvezda Granda” za “Avaz” nakon samoubistva kolege: Momir mi nije djelovao kao osoba koja bi bilo šta sebi uradila 21.04.2021 u 12:36

Ispratili su pjevača na vječni počinak, a suze i jecaji neutješne Momirove majke odzvanjali su grobljem, piše Alo.rs.

Momirova majka se ne miri sa činjenicom da je ostala bez sina. Nju su članovi porodice pridržavali dok se sanduk spuštao u zemlju jer je jedva stajala na nogama. Sve vrijeme je pričala kroz plač: “Sine moj, izvini što te nismo razumjeli! Izvini što nisam znala šta te je mučilo! Mlad si mi otišao, šta ću sad bez tebe – ispričao je izvor s groblja u Crnoj Gori.

Prije nego što je odlučio da digne ruku na sebe, dvadesetčetvorogodišnji pjevač je na Facebooku posljednji put okačio pjesmu Saše Matića “Sad je kasno”, a prije toga je tokom posljednjeg nastupa dok je gostovao u jutarnjem programu otpjevao stihove čuvenog hita Tome Zdravkovića “Pesme moje”, a u kojima pjevač govori o čovjeku koji se oprašta od života.

Navodno, pjevačevi najbliži i dalje ne mogu da dođu sebi poslije svega, a najviše ih čudi i zbunjuje činjenica da nijednog trenutka nisu naslućivali da bi Momir mogao da se ubije, a još manje da je imao bilo kakve probleme.