Jedan detalj će promjeniti siluetu: Volite svoje tijelo bez obzira na sve

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Sve je počelo, naravno, sa Kim Kardašijan, ali trend nošenja steznika prihvatile su mnoge poznate ličnosti. Među njima i Mišel Obama.

Aktivistkinja Mili Smit koja se zalaže za širenje ideje o tome kako treba da glasno volimo svoje jedino tijelo objavila je svoje slike sa steznikom i bez steznika. Uz potpis: “Ovo nisu slike prije i poslije, kao ni reklama za dijetu”, objasnila je da je u pitanju ista djevojka, isti dan, ali drugačiji stav.

ČITAJ JOŠ:  Lepa Brena u kupaćem, kakvo tijelo u sedmoj deceniji

“Ovo sam ja. Sviđa mi se moje tijelo i na jednoj i na drugoj slici. Toliko smo zasljepljeni savršenim tjelima da je i promjena poze dovoljna da na jednoj slici dobijam same pohvale, a na drugoj pogrdne riječi. Meni je to grozno, ja ne mislim da je kako izgledamo presudno. Ne upoređujte se sa drugima, živite zbog sebe. Svaki čovjek je jedinka za sebe, unikat .Svijetu ne trebaju kopije, svijetu trebate jedinstveni vi. Svi smo dovoljno dobri, i moćni više nego što možemo da zamislimo”, poručila je Mili slikom.

ČITAJ JOŠ:  Hronični stres na poslu uzrokuje sindrom izgaranja

Ona je objasnila i da joj ovakvi eksperimenti pomažu da bolje savlada svoju opsesiju komentarima koje dobija o svom fizičkom izgledu.

b92

GODISNJICA
MARKETING