Jedan muškarac je najveća podrška Jeleni Karleuši

Pjevačica Jelena Karleuša juče je obavijestila javnost da se razvodi od supruga Duška Tošića nakon 14 godina braka, dok se Duško na ovu temu do sada nije javno izjašnjavao.

Ipak, njegov stav je jasan i on definitivno ne želi da komentariše razvod, niti poruku svoje sada već bivše supruge.

Ipak, jedan muškarac u životu srbijanske dive uvijek je prisutan i u dobru i u zlu, zauvijek. U pitanju je njen otac, umirovljeni inspektor Dragan Karleuša, bivši suprug pokojne Divne Karleuše.

Divna koja je u svoje vrijeme važila za najljepšu Beograđanku sa 19 godina se udala za Dragana Karleušu koji je u to vrijeme radio potpuno drugi posao. Divna i Dragan su se razveli dok je Jelena još bila mala, ali su još nekoliko godina živjeli zajedno. Nakon rastanka Dragan je u drugom braku dobio dva sina. Divna je o bivšem suprugu uvijek imala riječi hvale, jer nikada nije zaboravila ljubav koju je na početku osjetila. Jelenina polubraća Ivan i Nikola pojavili su se u javnosti prvi put kad je pjevačica proslavljala 10 godina braka sa Duškom Tošićem.

Svojim pratiocima na Instagramu pohvalila se svojevremeno kako uživa na brodu te im je podijelila i par fotografija na kojima pozira u provokativnim pozama.

Karleuša je fanovima podijelila i fotografiju na kojoj pozira s ocem. Pjevačica s njim ima jako dobar odnos, mada rijetko u javnosti priča o njemu, te se često ne slika s njim, ali je jasno da joj je on jedan od najvećih oslonaca u ovom teškom životnom periodu.

Espreso

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE