243674572 607779643555043 5696743043544200005 n webp e1636367717183
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 8, 2021 @ 20:50
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Rijaliti učesnik Vladimir Tomović gostovao je u radio emisiji u svom rodnom gradu Baru, a tom prilikom je pričao rijaliti formatima, kao i o svom učešću u njima.

NER FIT

Naime, na pitanje voditelja da li mu raste i priliv novca zbog popularnosti, Tomović je odgovorio potvrdno.

– Na društvenim mrežama me prati mnogo ljudi, samim tim, dodatna je publika koja mojim ulaskom prati rijaliti, tako da je obostrana korist i njima koji me angažuju, jer znaju da sam na sve spreman kad je rijaliti u pitanju. Moja korist je u tome da sve to pretvorim u novčana sredstva za sebe i svoju porodicu. Mogu da pričam o svemu, ja mogu sve, zbog toga i nisam podoban na mnogim televizijama. Mogu sve, jer nikome od njih nisam ništa dužan. Ne moram da se ustručavam. Meni kaže neko- teško vam je tamo, nemate hrane… Nažalost, to je tako – rekao je on i dodao:

– Fama o kojoj svi pričaju jesu stavke ugovora. Mene boli briga i za ugovore i za stavke. Bitnija mi je pružena ruka nego bilo šta, tuga je da ja kažem teško mi je bilo u rijalitju, a za sedmicu više zaradim nego na primjer doktor koji operiše u barskoj bolnici ili sudija koji nekome život treba da kroji, za cijeli mjesec. Dakle, od ljudi koji imaju važne uloge u našim životima. E sad, jedan rijaliti šalabajzer, da samog sebe tako nazovem, zarađuje na nedjeljnom nivou duplo više nego doktor za mjesec. E, onda je to tragedija društva, realno tragedija, ali svi to gledaju. Lakše je nekoj ženi da gleda rijaliti nego da se svađa sa mužem toga dana, lakše da brine tuđe brige – ispričao je Vladimir.

Tekst se nastavlja nakon reklame
LIDER