Jedan savjet za mršavljenje

dijeta pixa 22686 750x422 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Ako ste već probali smršavjeti raznim dijetama, izbjegavanjem ugljikohidrata ili snažnim kardio treningom, možda je vrijeme da isprobate nešto puno jednostavnije.

Bivši trener Meghan Markle Craig McNamee otkrio je da je još prije više od deset godina vodio brigu o njezinoj figuri. Osim uobičajenih fitness savjeta, podijelio je i jedan koji se čini kao dobro čuvana tajna, a daje sjajne rezultate.

Premda značajan guibtak težine mora uključiti promjenu prehrane i kretanje, McNamee kaže da su se u pripremama za televizijske nastupe fokusirali na držanje. To je istovremeno uključivalo puno vježbe bez pomagala kao i radu na leđima, stražnjici i bedrima.

Ispravno držanje

Sportska terapeutkinja Eleanor Burt također ističe važnost držanja, a rad na tome može biti prekretnica u mršavljenju, kaže.

“Ispravno držanje jako pomaže u gubitku kilograma jer potiče učinkovitost svih sustava u tijelu. Tijelo radi kao jedinstvena cjelina, a to utječe onda i na razmišljanje, disanje, probavu itd”, rekla je.

Osobe koje se drže pogrbljeno i koje nemaju dovoljno jaku muskulaturu da se izvuku iz tog položaja kad stoje, imaju slabiju probavu, nepravilno disanje i generalno su manje vitalni, piše Pink Villa.

GODISNJICA
MARKETING