Portal 072info

JEDI KAO KRALJ: Besplatna dostava najbolje hrane za sve prigode

Sponzorisana objava

Fast food King – Jedi kao kralj svakodnevno iz Travničke ulice bb, kod Osnovne škole Miroslav Krleža, nudi najkvalitetniju hranu u gradu zbog čega su postali sinonim za provjerenu i sigurnu hranu u Zenici.

Za kratko vrijeme King je postao idealno rješenje bilo da ne znate šta doručkovati, ručati, večerati ili pak radite i nemate uslova da sami pripremite svoj obrok. Osim kvalitetne hrane po veoma pristupačnim cijenama, King vrši i besplatnu dostavu uz minimalnu narudžbu od 3 KM.

Osim navedenog, King je idealan i za sve druge prigode bilo da organizujete proslavu rođendana, godišnjicu rada firme, kao i sve druge veće proslave. Svojim pristupačnim cijenama, King uz besplatnu dostavu i prihvatljive cijene dostavit će najbolju hranu u gradu na vašu lokaciju.

Ogromne obaveze koje sa sobom nosi organizovanje bilo kakve proslave koja podrazumijeva veći broj ljudi konačno možete smanjiti, svoje povjerenje ukažite provjerenom timu Fast food-a KING!

Za sve detaljnije informacije možete ih pozvati svaki dan od 08.00 do 23.00 sata na broj 062 875 212, a valja napomenuti kako King radi tokom cijele sedmice, nedjeljom ali i praznicima.

Pridružite im se i na Facebook-u, pratite stalne akcijske cijene i nagradne igre, klikom OVDJE.

Podijelite članak
  • 1
    Share

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box