AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: BiH / Vijesti
Sponzorisana objava

Fast food King – Jedi kao kralj svakodnevno iz Travničke ulice bb, kod Osnovne škole Miroslav Krleža, nudi najkvalitetniju hranu u gradu zbog čega su postali sinonim za provjerenu i sigurnu hranu u Zenici.

Za kratko vrijeme King je postao idealno rješenje bilo da ne znate šta doručkovati, ručati, večerati ili pak radite i nemate uslova da sami pripremite svoj obrok. Osim kvalitetne hrane po veoma pristupačnim cijenama, King vrši i besplatnu dostavu uz minimalnu narudžbu od 3 KM.

Osim navedenog, King se izdvaja od drugih fast food-ova u gradu i po raznovrsnoj ponudi ali i inovacijama koje svakodnevno primjećuju široke mase, počev od popusta za studente utorkom, do MIX PONUDA za kojima su mnogobrojni klijenti pokazali ogroman interes.

Radno vrijeme KING-a je svaki dan u sedmici, napominjući kako rade nedjeljom ali i praznicima, od 08.00 do 23.00 sata, stoga ne oklijevajte da pozovote KING i uživate u najboljoj hrani koju prave.

NAZOVITE ODMAH, NARUČITE JEDNO OD OMILJENIH JELA, A LJUBAZNO OSOBLJE KINGA IZVRŠIT ĆE BESPLATNU DOSTAVU NA VAŠU ADRESU ILI PAK RADNO MJESTO: 062 875 212