Jedna jabuka dnevno čuva vašu vitkost

apple education school knowledge apples red book 1109956 1024x678 1

Postoje namirnice koje ubrzavaju metabolizam i potiču mršanje. Ako planirate na dijetu, probajte jesti više da biste mršali brže. Prava hrana će vam pomoći skinuti kilograme i smanjiti neobuzdanu glad.

Donosimo vam 3 namirnice koje će vam pomoći u mršanju:

Jabuka
Jedna jabuka dnevno čuva vašu vitkost. Ljudi koji pojedu jabuku prije drugog obroka konzumiraju manje kalorija od onih koji su se odlučili za drugu vrstu užine. Osim toga, antioksidansi u jabukama mogu spriječiti metabolički sindrom, stanje koje obilježava višak masnoće.

Slikovni rezultat za apple

Tjestenina od heljde
Zamijenite običnu tjesteninu za rezance od heljde i moći ćete ući u svoje uske traperice u svakom trenutku. Heljda je bogata vlaknima i za razliku od većine ugljikohidrata, sadrži bjelančevine. Kuhajte je kao rižu, pokrivenu i na slaboj vatri te kombinirajte s brokulom, mrkvom, gljivama i lukom.

Slikovni rezultat za Buckwheat pasta

Bobičasto voće
Sve bobičasto voće je dobro za vas, ali ono plave boje je među najboljima. Ima najviše antioksidansa od svog voća koje obično konzumiramo te sadrži 3,6 grama vlakana po šalici. Umjesto da žitaricama dodate voće, ispunite svoju zdjelu borovnicama, a zatim dodajte žitarice i jogurt ili mlijeko na kraju.

Copy

Azra.ba

Prethodni članakU ZDK preventivni pregledi školaraca na anemiju
Sljedeći članakBaka Prase ne štedi: Poklonio svoj automobil od 230.000 eura za snimanje spota