Jednogodišnjak pao s drugog sprata: Sletio ravno prolaznici u ruke!

jednogodisnjak-pao-s-2-kata-sletio-ravno-prolaznici-u-ruke-900x600-20130624-20130621092109-2ed562670a42d0119a3d2eebd23d023cAmerikanka Cristina Torre ulovila je jednogodišnjaka koji je pao s drugog kata zgrade. Odbio se od tende prije nego što je sletio u sigurne ruke školske učiteljice, piše CNN.

'Bio je lagan kao pero'

– Nisam ni osjetila njegovu težinu. Bio je lagan kao pero – rekla je Cristina. 

Policija je kasnije izvijestila kako je dječak pomaknuo karton koji je zatvarao rupu kraj klime i otpuzao na požarne stube. 

Dječak je plakao i išla mu je krv iz ustiju jer je vjerojatno udario u nešto putem. Na sreću, nije imao drugih ozljeda

Prizor je bio stravičan. Dječaku su virile noge dok se sitnim ručicama pokušao držati za metalnu ogradu. Cristina je odmah pozvala pomoć dok je manevrirala ispod njega. 

– Govorila sam 'Molim te ostani gore'. U trenutku kada se pustio, samo sam se nadala. Moje ruke su ga čekale – rekla je.

Zatim je pao. Dječak je plakao i išla mu je krv iz usta, jer je vjerojatno udario u nešto putem. Na sreću, nije imao drugih ozljeda. 

Roditeljima je socijalna skrb oduzela djecu

Roditelji dječaka dobili su prijavu za ugrožavanje djeteta, a njihova druga djeca, stara dvije, tri i pet godina, smještena su u Centar za socijalnu skrb. 

Cristinin otac, bivši menadžer New York Yankeesa Joe Torre koji je i sam igrao bejzbol, rekao je kasnije kako je vrlo ponosan na svoju kćer.

Bila je na pravom mjestu u pravo vrijeme

– Na sreću za dijete, moja kćer bila je na pravom mjestu u pravo vrijeme – rekao je.

Cristina je dodala kako ima dobru koordinaciju ruke i očiju – na tatu.

24sata.hr

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica