1628684368 emmy smith LEjEst7lLfU unsplash 750x500 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle
NER FIT

Prženi krumpirići odlični su za brzinski prilog ručku, a odgovaraju uz gotovo svako jelo. Međutim, postoji jedan problem – brzo postaju bezukusni i gnjecavi. Nakon samo jednog dana izgube svoju poznatu hrskavost i okus.

FIXGEHALT

Iako podgrijavanje ostataka hrane pomaže u rješavanju tih problema, važno je znati kako pravilno podgrijati krumpiriće, prenosi Večernji list.

Iako bi većina ljudi svoje krumpiriće stavila u mikrovalnu pećnicu te zagrijavala dok ne postanu topli, metoda kuhara Johna iz Food Wisha jednako je jednostavna, ali krumpirićima vraća okus i hrskavost.

Sve što trebate napraviti je staviti krumpiriće u neljepljivu tavu, pazeći da svaki od njih dođe u dodir s površinom posude. Zagrijte tavu na srednje jakoj vatri i bacajte krumpiriće svakih 30 do 45 sekundi, pazeći da ponovno dođu u dodir s tavom nakon svakog bacanja.

LIDER

Krumpiriće će se tako brzo zagrijati, ali i ponovno postati hrskavi. Jedino je važno da cijelo vrijeme svoje krumpiriće u tavi miješate ili bacate, kako ne bi izgorjeli.