Jeftinije gorivo za porodice sa četvoro i više djece

Jeftinije gorivo za porodice sa četvoro i više djeceKompanija ”Nestro petrol” pokrenula je danas društveno svjesnu kampanju ”Socijalna kartica”, koja porodicama sa četvoro i više djece omogućava da na benzinskim pumpama ove kompanije kupuju gorivo po nižim cijenama za 0,10 KM po litru.

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Nada Tešanović rekla je na obilježavanju početka kampanje u Banjaluci da je Ministarstvo svjesno problema nataliteta, koji ilustruje podatak da je od 2000. do 2012. u Srpskoj svake godine rođeno 355 beba manje, ali da se preduzimaju mjere kako bi se taj problem postepeno riješio”Žao mi je što nemamo više sredstava za višečlane porodice, iako je Vlada Srpske u prošlom periodu izgradila 97 kuća za porodice sa petoro i više djece i uložila oko osam i po miliona KM”, navela je Tešanovićeva.

Ona je ovom prilikom zahvalila “Nestro petrolu” za pomoći porodicama sa četvoro i više djece.

Generalni direktor “Nestro petrola” Banjaluka Vladimir Abakumov rekao je da ova kompanija svojom kampanjom želi podržati višečlane porodice i promovisati važnost širenja porodica tako što će im pružiti olakšice u svakodnevnom životu.

“Ovu kampanju smo pokrenuli jer razumijemo potrebu učestvovanja naše kompanije u socijalnom životu Republike Srpske, a velika porodica je uvijek nešto dobro i nadam se da će im naša kampanja pomoći”, istakao je Abakumov.

Zamjenik generalnog direktora “Nestro petrola” Aleksej Švalov rekao je da je cilj ove društveno odgovorne kompanije pomoći i olakšati život porodicama koje prepoznaju najveću vrijednost, a to su djeca.

Copy

Rukovodilac maloprodaje u “Nestro petrolu” Dragan Trišić pojasnio je da se porodice koje nisu članovi Udruženja za socijalnu karticu mogu obratiti direktno na najbližu pumpu “Nestro petrola” i popuniti formular uz kućnu listu, čime će im biti omogućeno sipanje goriva po nižim cijenama od 0,10 KM po litru.

Predsjednik Udruženja “Četiri plus” Jovan Radovanović rekao je da ovo udruženje broji 5.000 porodica sa četvoro i više djece, ističući da to nije konačan broj višečlanih porodica.

Srna

Prethodni članakIbrahimović na poštanskim markama u Švedskoj
Sljedeći članakKŽK Čelik: Obilježavanje četvrte godine od smrti Amne Fazlić