JELA HLJEB I JOGURT: Lepa Brena ispričala potresnu životnu priču

JELA HLJEB I JOGURT: Lepa Brena ispričala potresnu životnu priču

Lepa Brena danas je jedna od najbogatijih žena na estradi čije se bogatstvo procjenjuje na vrtoglavih 80 milijuna eura, no jednom prilikom je otkrila da je njena priča na samom početku karijere bila sve samo ne bajkovita.

  • Zahvaljujući ocu zavoljela sam medicinu, ali je taj fakultet bio preskup za nas. Zato sam odlučila upisati turizam na Prirodno-matematičkom fakultetu u Beogradu. U tom razdoblju sam teško izlazila na kraj s troškovima jer je život u velikom gradu bio skup. Nisam mogla sebi ispuniti neke želje, klasične studentske, da recimo sa svojim kolegama otputujem na ekskurziju. Jela sam kruh i jogurt, a ako bih htjela nešto slatko, onda bih to pošećerila – rekla je Brena jednom prilikom, pa istaknula da se usred najtežeg perioda vratila u obiteljski dom jer više nije mogla izdržati nemaštinu.
  • Stajala sam na autobuskoj stanici tužna i očajna. Nebo je bilo sivo s tmurnim oblacima. Počela je padati kiša, a autobusa nije bilo ni na vidiku. Prišao mi je jedan mali pas, tužno me pogledao i skupio se pored mojih nogu. Sjevnula je munja i udario grom, a meni kao da se nešto prosvijetlilo u glavi. Odlučila sam uzeti sudbinu u svoje ruke. Sačekala sam autobus, otišla onako mokra u stan da se presvučem, uzela kofer i vratila se u Brčko – rekla je svojedobno pjevačica za Informer.

Podsjetimo, Brena se pjevanjem počela baviti vrlo rano, međutim, prije nego što je uplovila u glazbene vode, bila je primorana baviti se drugim poslovima. Kako bi pomogla svojoj peteročlanoj obitelji koja nije najbolje stajala s financijama, Brena je u Beograd doselila 1979. godine kad je upisala fakultet.

Kako je cijela obitelj živjela samo od očeve plaće, koji je radio kao medicinski tehničar dok je majka povremeno zarađivala kao krojačica, njihova primanja nisu bila dovoljna za financiranje studenta u Beogradu pa se Brena morala zaposliti kao dadilja.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica