Jelena i Nataša zapalile regiju perući policijski automobil u Orašju

Jelena i Nataša zapalile regiju perući policijski automobil u Orašju

d53aa7f89db2d1935feed7588780d953_M

Fotografije oskudno odjevenih djevojaka koje su pozirale perući službeni policijski Polo u Orašju, preplavile su za kratko vrijeme Bosnu i Hercegovinu i region.

 Iako je njihov identitet bio nepoznat, ekipa “Dnevnog avaza” saznala je da se radi o izvjesnoj Jeleni i Nataši, go-go plesačicama iz Beograda, koje su u Orašje došle povodom motorijade, nastupajući kod tamošnjih ugostitelja.

– Znam da su iz Srbije i da se bave go-go plesom. Neslužbeno se predstavljaju uvijek drugim umjetničkim imenima. Koliko je meni poznato, plavuša je Jelena, a Nataša je djevojka duge crne kose. Obje dolaze iz Beograda. Angažirane su posredstvom jednog našeg poslovnog partnera iz Republike Srpske – kaže izvor blizak organizatoru motosusreta.

Službeni policijski automobil registarskih oznaka 865-M-168 pripada Odjeljenju prometne policije Policijske uprave Orašje, a go-go plesačice iskoristile su navodnu zauzetost policajca regulacijom prometa i pozirale perući službeni automobil.

– Same su prišle vozilu, polile ga vodom i sapunicom. To su činile i na drugim automobilima, ali i motociklima, učesnicima motorijade. Ne vidimo ništa sporno, važno je da su motosusreti protekli bez problema – istaknuli su iz MUP-a Posavske županije.

(ljubuski-vjesnik.com)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica