Portal 072info

Jelena iskasapila staricu Majdu pa tijelo bacila u kontejner

jelena spagovic png
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Početak suđenja Jeleni Špagović (26), optuženoj za ubistvo devizne penzionerke Majde Garović (80) u junu prošle godine, zakazan je za 19. novembar pred Višim sudom u Beogradu.

Špagović, inače kćerka bivšeg političara Saše Dujovića, se tereti za krivično djelo teško ubistvo, za koje joj prijeti kazna od minimum 10 godina zatvora. Ona je u pritvoru od 6. jula 2019. godine, kada je uhapšena.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Sumnja se da je ubila deviznu penzionerku Majdu Garović, nekadašnju komšinicu iz Zemuna, a mediji su ranije pisali da je motiv bio dug.

Navodno je istragom utvrđeno da je Špagović od Garovićeve pozajmila 2.500 evra, ali joj novac nije vratila.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Prema pisanju medija, nakon zločina, djevojka je sa tijela starice skinula zlatan lanac i prodala ga u jednoj zalagaonici.

Kofer sa tijelom starice stavila je u iznajmljeni “pežo 508” i odvezla se u vikend-naselje Krčedin, ali su tragovi krvi ostali na tapacirungu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

U tom vikend-naselju pored Dunava zapalila je dijelove tela.

Podsjetimo, zločin je otkriven 20. juna 2019. kada je u kontejneru vikend-naselja u Krčedinu pronađen ugljenisan trup starice. Majdin nestanak prijavljen je 16. juna, a tragovi su vodili do Jelene. Jelena se tereti da je poslije svađe i tuče ubila Majdu, a zatim njeno tijelo iskasapila i tri dana ga držala u iznajmljenom stanu u Zemunu. Potom je spakovala njen leš u veći kofer, a onda u pomoć pozvala brata govoreći mu da iz stana treba da iznesu staru fotelju sa tragovima krvi, ali mu nije otkrila šta se dogodilo.

Podijelite članak
  • 7
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6