Portal 072info

Jelena Karleuša o posjeti Sarajevu

Znate kako dobro idu uz belo vino i Versace haljinu, rekla je za Blic srbijanska pjevačica dok je jela sarajevski specijalitet. Jelena Karleuša je ka Sarajevu poletjela u subotu u 18 časova privatnim avionom.

– Često letim privatnim avionom kada je reč o kraćim destinacijama, i to nije nešto neuobičajeno u mom poslu – kaže pjevačica za „Blic“.

jelena-karleusa-privatni-avion

Karleušu su na sarajevskom aerodromu sačekale brojne novinarske ekipe. U pratnji policije i obezbjeđenja, JK se uputila ka crvenom tepihu Sarajevo film festivala. Pjevačica je bila skromna u zahtevima, pa je tražila samo ćevape s likom.

– Nisam razmažena i zahtevna! Kada su me pitali za posebne želje, tražila sam ćevape s lukom! Zar da odem iz Sarajeva a da ne probam ćevape? – pita se pjevačica, koja je zablistala na zatvaranju festivala u Versace haljini, i dodaje:

– Kad sam videla ovu haljinu na reviji, poželela sam da bude moja. Po mojoj želji, i zbog crvenog tepiha, tim Versacea je u Milanu uradio dugačku verziju haljine koja je inače originalno do kolena. Iako me svi pitaju za cenu, ne bih znala da odgovorim jer je reč o poklonu. Na crvenom tepihu imala sam pomoć hostesa koje su mi nameštale dugački šlep. Žao mi je što se nije videlo, ali na nogama sam imala i fenomenalne Versace sandale sa štiklom od 16 centimetara, tako da sam jedva hodala i imala sam skoro dva metra.

jelena-karleusa-sff-1

Ona je specijalno za ovu priliku drastično skratila dugu kosu.

– Samo dva sata pre poletanja odlučila sam se na taj potez. Naravno, uz pomoć ekstenzija, moja kosa za nekoliko minuta može ponovo da bude duga – rekla je pjevačica, koja se iste večeri vratila u Beograd.

Blic.rs

 

Podijelite članak