Jelena Karleuša u borbi za zaštitu životinja: One nisu naše vlasništvo

jelena kk
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Poznata pjevačica, Jelena Karleuša, na svom Instagram storiju obratila se fanovima sa snažnom porukom o zaštiti životinja.

Inače, Karleuša je poznata kao veliki borac za zaštitu životinja što potvrđuje i činjenica da je ostvarila saradnju s njemačkom podružnicom međunarodne organizacije za prava životinja PETA s kojom je napravila vrlo zanimljive plakate kojima poručuje da se životinje ne smiju uzgajati i ubijati radi krzna.

ČITAJ JOŠ:  Jelena Karleuša zasuta ružama za Valentinovo

Svoju podrušku tada, Jelena je komentarisala: “Kao osoba iz javnog života s velikim utjecajem na mladu populaciju, posebno u ovom dijelu Europe, želim predstaviti dobar primjer i biti dobar uzor. Ova kampanja uključuje poznate osobe iz cijelog svijeta koji podižu svoj glas i ostvaruju utjecaj na ostale. Koristimo našu slavu na najbolji mogući način – protiv ubijanja nedužnih. Pokazujemo našu kožu i objašnjavamo da smo ljepši kada su naša srca i duše pune suosjećanja i ljubavi. Ne treba nam krvavo krzno da bismo izgledali i osjećali se lijepo – ubijanje ne može biti lijepo.”

ČITAJ JOŠ:  Novi haos na suđenju Karleuše i Cece, vika iz sudnice se orila hodnikom suda

Iako su prošle već tri godine od kampanje, Karleuša i dalje čvrsto stoji iza svojih riječi i svojim fanovima se obraća u nadi da će pozitivno utjecati na stav svih ljudi koji je vjerno prate. Ona je jučer na svojim storijima podijelila:

GODISNJICA
MARKETING