Jelena Karleuša: Zašto bi neko uspješan, lijep, zgodan i bogat želio da vidi šta zle bubašvabe bez identiteta u naletu mržnje imaju da kažu

6162c222c1935 jelena karleusa instagram
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Jelena Karleuša najavila je svoj povratak na Twitter nakon što ga je Ilon Mask (Elon Musk) preuzeo.

– Oduševljena sam načinom na koji je Ilon Mask riješio sve one mučenike koji su Twitter koristili za izljeve mržnje, bijesa, zavisti i ludila… Jedna čitava era gdje su bolesni, poremećeni mozgovi koristili Twitter da kukavički, bez imena i prezimena, bez slike i pravog identiteta, vrijeđaju, omalovažavaju i napadaju uspješne i bolje – konačno se završava.

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Ta internet mržnja, cancel pokret, masovni linč mase bez mozga i imena je odnijela mnoge živote bez da je iko ikad kažnjen za to. Otkad sam otišla s Twittera, nikad mi nije palo na pamet da se vratim na tu mrežu. Zašto bi neko ostvaren, uspješan, lijep, zgodan i bogat želio da vidi šta zle bubašvabe bez identiteta u naletu mržnje imaju da kažu – napisala je, između ostalog, pjevačica.

Avaz

GODISNJICA
MARKETING