Portal 072info

Jelena Karleuša želi duet sa Denialom Ahmetovićem?

Srbijanska folk-zvijezda Jelena Karleuša posjetila je Sarajevo kako bi se prošetala crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala, a posjetu je iskoristila kako bi se družila i sa kolegama iz svijeta estrade. U razgovoru sa njima saznala je i za mladog Deniala Ahmetovića iz Kaknja, a koji je odnio titulu pobjednika popularnog takmičenja ‘Zvijezda možeš biti ti’.

Kako saznaje izvorPortalu, Karleuša se prvobitno šokirala kada je čula da se Denial uistinu tako zove, budući da je mislila kako mu je to umjetničko ime. Kako je o ovom mladom Kakanjcu čula sve isključivo u superlativu, zainteresovala se da čuje kako pjeva ali je izrazila i ogromnu želju da se lično upoznaju. Budući da Denial nije bio u Sarajevo, ipak se Jelenina želja nije mogla tek tako ispuniti.

Na sreću Jelene, upoznala je Denialovog PR-a Ajlu Arifović sa kojom je do u detalje razgovarala o njegovom radu, te zatražila njegov CD. Kako saznajemo, sa nestrpljenjem je iščekivala ulazak u automobil kako bi krenula sa preslušavanjem njegovih pjesama. Pored toga, obećala je kako će uskoro doći u Sarajevo samo kako bi se zvanično upoznala sa Denialom, te njegovog PR-a zamolila da mu prenese kako od nje ima veliku podršku u daljem radu.

Da je više nego  oduševljena Denialovim vokalnim sposobnostima i pjesmama sa albuma pokazuje i fotografija koju je objavila iz svog stana u Beogradu, a na kojoj Jelena ponosno pozira sa Denialovim albumom. Hoće li ovolika zainteresovanost Karleuše za ovim mladim bosanskohercegovačkim pjevačem rezultovati sa duetom, ostaje da se vidi?

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box