Jeste li čuli za najpopularniji manikir trend sezone?

873x400 26
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Za sve nas ovo je najljepši period godine, praznična atmosfera je svuda oko nas, sve je u pozitivnom raspoloženju i svi se radujemo nečemu novom. Upravo takva situacija oduševila je i svjetske influenserke sa novim trendom u svijetu manikira.

Riječ je o novom trendu „tip and mix“, a ako se još niste odlučile za praznični manikir onda je ovo pun pogodak. Ako vam je stari klasični francuski manikir postao jednostavan, a nemate neku novu ideju onda je za „tip and mix“ pravi izbor. Dakle, da bi postigle elegantan izgled možete da upotrijebite ovu tehniku kako bi dobile raznolikost na vašim noktima. Potrebna vam je samo jedna boja i malo inspiracije.

Glavna ideja ovog dizajna je da izaberete boju koja vam se najviše dopada, te da je nanesete različito na svaki nokat. Za to postoje razni načini, npr. na neke nokte nanesite samo boju na vrhove, a ostale ostavite u punom sloju, a nakon toga ostale nokte lakirajte u francuskom stilu manikira.

Zbog čega ovaj trend odiše elegancijom? S ovim trendom i najjednostavniji manikir može da dobije pravu nadogradnju. Posebno u bojama poput tamno plave, tamnozelene ili romantične crvene. Ako ste više ljubitelj svjetlucavih lakova, šljokica, savjetujemo vam zlatnu ili srebrenu boju. Ovaj efekat daće vam čistu eleganciju i pravi je dodatak svakom autfitu za novogodišnju noć.