JESTE LI GA VIDJELI?: Nestao taksista Admir Fazlić

Podijelite vijest

admir fazlic

Admir Fazlić, pedesetogodišnji vozač Žutog taksija nestao je prije tri dana u Sarajevu. Kako javljaju mediji, Fazlić je posljednji put viđen nakon noćne smjene u nedjelju ujutro u svom stanu u Novom Gradu i od tada mu se gubi svaki trag.

Kolege Admira Fazlića prijavili su njegov nestanak Policijskoj upravi Novi Grad prije 72 sata. Pretražili su sve lokacije kojima se kretao, ali nije mu bilo traga.

Dežurni u Operativnom centru MUP-a KS potvrdio je nestanak Admira Fazlića koji je prijavljen policiji 21. aprila i za njim je raspisana potraga.

– Admir Fazlić je u svom stanu ostavio dokumente, mobitel i papirić s brojem telefona svoga oca, te poruku u kojoj je pisalo “Odoh da se ubijem”, rekao je za portal “Dnevnog avaza” Kenan Karup, njegov kolega koji radi u Žutom taksiju.

– Admir Fazlić je bio je fin i normalan čovjek i zbog toga ga svi tražimo i ako je ne daj Bože ono najgore, da ga nađemo i barem dostojno sahranimo – kazao je Karup.

Admir Fazlić je rođen 27. juna 1964. godine. Ukoliko imate bilo kakvu informaciju javite najbližoj policijskoj stanici ili pozovite brojeve telefona 061 629 674 ili 062 799 959.

depo.ba