Portal 072info

Jeste li znali što sve selfie otkriva o vašem karakteru?

Stručnjaci kažu da se na osnovu selfija i izraza lica na njima mogu dokučiti razne emocije. Ističu da i poza i kut snimanja selfija mogu otkriti odlike nečije osobnosti.

Mnogi rado danas slikaju i objavljuju popularne selfije. No, nisu ni svjesni da pritom otkrivaju i više nego što fotografija prikazuje. Čini se da način na koji netko snima selfie može otkriti različite tajne o nečijem karakteru, ističe se u novom istraživanju.

U studiji tehnološkog sveučilišta Nanyang iz Singapura ističu da i poza i kut snimanja selfija mogu otkriti više odlika nečije osobnosti. Stručnjaci kažu da se na osnovu selfija i izraza lica na njima mogu dokučiti razne osobne tajne i emocije. Na primjer, ako netko izgleda sretno i smije se na selfie fotografiji, on ili ona su vjerojatno dobronamjerni i susretljivi, zaključuje studija.

Oni koji snimaju selfije ispod lica mogu se prilagoditi na bilo kakve uvjete. Također, oni koji se slikaju na javnim mjestima čine se vrlo iskrenima, prenosi IBN Live

Upravo selfie fotografije otkrivaju više o nečijem karakteru i individualnosti nego bilo koja druga vrsta fotografije. Stručnjaci tvrde da je tome tako zato što za snimiti selfie sami trebamo koristiti kameru.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box