Jesu li Marija i Jelena zakopale ratne sjekire?

I dok je Jelena Karleuša danima uživala na odmoru s kćerkama Atinom i Nikom u Duabiju, imala je vremena da ohladi glavu i ponovo razmisli o prijateljstvu sa dugogodišnjom drugaricom Marijom Šerifović.

Kako se čini, na novom snimanju srbijanskog show takmičarskog programa “Zvezde granda” došlo je do zakopavanja ratnih sjekira. Drugarice nakon što su se vidjele na setu, pozdravile su se te zagrlile, a potom sjele, svaka na svoje mjesto, te se čini da su odnosi između njih ostali nenarušeni.

Podsjećamo, sukob Jelene Karleuše i Marije Šerifović danima je bio glavna tema u medijima. O njihovom odnosu svako je imao svoj sud, a mnogi su se pitali, šta će se desiti kada se nekada dobre, a sada posvađane drugarice, sretnu na novom setu snimanja.

Razlaz prijateljstva se desio nakon što je u centar medijske pažnje izbio sukob sa diskvalifikovanom učesnicom takmičenja, Vanjom Knežević.

IZVORAzra.ba
Prethodni članakUputstvo za „malina“ respiratore otkriva šokantne detalje: Specijalno osoblje mora nadgledati mašinu sve vrijeme
Sljedeći članakUkidaju 0,5 promila, prekoračenje brzine od 10% neće se tolerirati