Joksimović pružio podršku Đokoviću i komponovao kolo za njega: “Pravac na Euroviziju”

Joksimović pružio podršku Đokoviću i komponovao kolo za njega: “Pravac na Euroviziju”

Jedan od najboljih tenisera svijeta, Novak Đoković, nakon meča osvrnuo se na nepristojne navijače koji su ga provocirali, a njegov govor je glavna tema u svijetu tenisa.

Njegovo obraćanje postalo je viralno na društvenim mrežama, a srbijanski muzičar Željko Joksimović na cijelu situaciju reagirao je na svom Instagram profilu.

“Za sve navijače koje su ostali imam veliko poštovanje što su tu. Za sve one koji su izabrali da ne poštuju igru i igrače, želim im laaaaaku noć, laaaaakuuu noć”, uzvratio je Đoković praveći grimase na licu.

“Pravac na Evrovizju”, “Ovo je jedinstveno. Bravo Željko institucijo”, “Dragi Željko,ovo je već postalo hit”, “Čista fantazija”, nizali su se komentari.

Naime, Joksimović je komponirao “Novakovo kolo”.

“Napravih Novakovo kolo danas, inspirisan posljednjim dešavanjima. Ko pjeva, zlo ne misli”, napisao je pjevač uz objavu.

Podsjećamo, novinar Nuno Markes-Nouri, pozivajući se na Novakovog brata Marka, objasnio je zašto je Novak tako reagirao.

“Ljut je jer su mu djeca u publici i ne podnosi nepoštovanje pred njima. Moj izvor je direktno Marko Đoković”, napisao je Nouri na Twitteru.

Đokovićev rival u četvrtfinalu Wimbledona bit će Australac Alex De Minaur (ATP:9) koji je savladao Arthura Filisa sa 3:1 u setovima.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica