Joksimovićeva supruga pokušala zaštititi Vučića, na kraju se žestoko obrukala

New Project 2022 03 15T151659 409
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Voditeljica i urednica emisije Uranak na srbijanskoj TV K1 Jovana Joksimović i lider Pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević posvađali su se pred kamerama, a voditeljica je na kraju gosta izbacila iz emisije.

Uz Đorđevića, gost u emisiji bio je i lider LSV-a Nenad Čanak, a sve je krenulo nizbrdo kad je Đorđević rekao da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izdajnik.

“Nije u redu da pričate o čovjeku koji nije ovdje”, rekla je Joksimović.

ČITAJ JOŠ:  Prva fotografija Amela i Amine Tuka sa sinom

“Pa nije on čovjek koji nije ovdje, on je čovjek u frižideru, on je čovjek u čaši, on je u svemu što mi živimo”, uzvratio je Đorđević.

“Možda kod vas”, odgovorila je ona.

“Nije kod vas? Kako nije kod vas? Nije u ovoj televiziji?” nastavio je Đorđević, aludirajući da Vučiće često gostuje kod Joksimovićeve, pa “bocnuo” suprugu Željka Joksimovića tamo gdje je očito najviše zaboljelo – u kupovinu državne agencije Tanjug koja je postala vlasništvo tog bračnog para u Vučićevoj eri.

ČITAJ JOŠ:  Budite se umorni kao da i niste spavali? Evo jednostavnog trika da ujutro budete odmorni

“Tanjug ste tek tako kupili i dobili”, upitao je. Situacija u kojoj voditeljica istjeruje gosta kojeg je pozvala u studio, rijetko se viša. Pogledajte skandal od početka do kraja…

GODISNJICA
MARKETING