Portal 072info

Jolie i Pitt: Nakon devet godina ponovo zajedno

Slavni holivudski par Angelina Jolie i Brad Pitt, nakon dugogodišnje pauze, glumit će zajedno u filmu “By The Sea”. Scenarij za film napisala je Angelina, a pojavit će se i u ulozi režisera. Obzirom da smo svi svjedoci Angelininog režisiranja dva filma, ne sumnjamo u uspješnost ovog projekta.  

Distribuciju filma radit će Universal. Prve scene filma snimljene su na Mgarr ix-Xini plaži na Gozou, drugom po veličini maltetškom otoku. Završetak snimanja je planiran za 10. novembar ove godine.

“Sretna sam što ponovo sarađujem s Donnom i cijelim Universal timom. Kreirali su poseban prostor za pripovjedače i raduje me što su me nastavili strasno podržavati u kreiranju filmova”, izjavila je Jolie. 

U filmu se govori o problemima koji se često susreću u vezama i zajedničkom životu. 

“Neko vrijeme smo bili sramežljivi što se tiče ovog projekta jer je zahtjevan i težak, govori o problemima koje ljudi prevladavaju zajedno i općenito o stvarima kroz koje prolaze u vezi”, rekla je Angelina.

Angelina i Brad svoje emocije ostavljaju na ekranima i tako osvajaju srca gledalaca širom svijeta. Svi fanovi nestrpljivo isčekuju holivudski par da zablista u novom, bez sumnje, uspješnom projektu. 

Podijelite članak