Portal 072info

Još jedan slučaj čedomorstva u BiH, ubijeno dijete u Brezi

Nakon niza slučajeva čedomorstva, kako Avaz.ba saznaje, u Brezi se dogodilo još jedno. Prema prvim informacijama, navodno je otac zadavio kćerku.

Prema zvaničnim informacijama iz operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona sinoć oko 20.45 sati u Dom zdravlja Breza dovezeno je dijete N.B. rođeno 2016. godine mrtvo i sa višestrukim povredama tijela.

– Tom prilikom mrtvozornik je konstatirao nasilnu smrt. O navedenom događaju upoznat je dežurni tužilac Enes Sikirac. Na lice mjesta izašla je uviđajna ekipa MUP-a ZDK. Otac djevojčice je uhapšen – potvrđeno je za Avaz.ba iz operativnog centra MUP-a ZDK.

Jedna od stanovnica Breze na svom FB profilu je napisala:

“Ne vjerujem znači, ne vjerujem! Koliki monstrum moraš da budeš da svoje vlastito dijete koje si napravio, rodio, hranio nepunu godinu dana, ubiješ golim rukama?????

U džehenemu izgorjeli da Bog da!!!!!!! Bože, malo bi više pravde!!!! Zašto podariš tu blagodat ljudima koji ne zaslužuju da budu roditelji, a oni koji bi to od sveg’ srca htjeli, ne mogu i nikad neće???? Zaštoooooo?????? I šta priveden otac? Šta priveden? Prst mu jedan po jedan kidat, pokidat mu svaki organ, na komadiće ga isjeći!!!“.

print-1

FB status stanovnice Breze

Autor: A.K.- D. Pa. – avaz.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box