Portal 072info

Još ne može da stoji,vježba sa ljekarima: Evo kako izgledaju bolnički dani Darka Lazića!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Darko Lazić počeo je sa vježbama za nogu kako bi se što prije potpuno oporavio i izašao sa intenzivne njege poslije stravične saobraćajne nesreće koja ga je zadesila krajem oktobra.

S pjevačem svaki dan vježbaju ljekari, koji dolaze kod njega na intenzivnu njegu i laganim vježbama mu poboljšavaju stanje noge koja je nedavno operisana.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Iako još uvijek ne može samostalno da stoji, prognoze su da će sa intenzivne njege izaći za 10 dana i ući u apartman u KBC Zemun koji je spreman za njega.

“Darko može samostalno da jede i sasvim normalno da govori. Jede apsolutno sve što mu u bolnici daju, ne bira ništa. Roditelji ga svakodnevno posjećuju i hrabre ga da mu što prije bude bolje”, rekao je izvor.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podsjetimo, Darko Lazić je 23. oktobra doživio stravičnu saobraćajnu nezgodu kada se njegov automobil četiri puta prevrnuo i završio u livadi kraj puta.
Na osnovu tragova kočenja policija je utvrdila da Lazić nije zaspao za volanom, već da je išao brzinom od 150 kilometara na sat. Pevač je tri sata poslije nesreće imao više od 1,39 promila alkohola u krvi.

Darko je prvi put operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezena i zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Sljedeću intervenciju je Darko imao u sredu, 7. novembra, kada su mu operisali butnu kost i ugradili protezu u kuk.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kurir.rs

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)